ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κινδυνεύει με πιθανή τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού στον αγώνα με Παναθηναϊκό

olimpiakos
Οι απανωτές διακοπές στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, λόγω της ομίχλης που προκάλεσαν τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του ...
Ολυμπιακού, θα επιφέρουν σίγουρα την κλήση σε απολογία της πειραϊκής ΠΑΕ. Και είναι πολύ πιθανό αυτό να επιφέρει και την τιμωρία της έδρας. Αν τιμωρηθεί η έδρα, τότε ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να υποδεχθεί χωρίς φιλάθλους τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο μεγάλι ντέρμπι της μεθεπόμενης (10ης) αγωνιστικής.

Μπέντο: «Αργήσαμε να βρούμε ρυθμό»

Ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά δυσαρεστημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Πάουλο Μπέντο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Στις πρώτες δηλώσεις του ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό. Δεν είχε μεγάλες περιόδους όπου παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν είναι ότι μπήκαμε άσχημα στον αγώνα, αλλά το ότι αργήσαμε να βρούμε τον ρυθμό μας. Δεχθήκαμε το γκολ από στημένη φάση, στη συνέχεια καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη κόντρα σε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Στο β? ημίχρονο που τα πράγματα κύλησαν πιο σωστά, καταφέραμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και έτσι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.