ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Μπαράζ» παραβάσεων σε σχολικά λεωφορεία εντόπισε η τροχαία

mparaz-paraviaseon-se-sxolika
Βεβαιώθηκαν, συνολικά, 346 παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία, από την Τροχαία, σε 7.239 ελέγχους που έγιναν τον πρώτο μήνα της σχολικής περιόδου
Σε 7.239 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε σχολικά λεωφορεία, τον πρώτο μήνα της φετινής σχολικής περιόδου σε όλη τη χώρα, βεβαιώθηκαν 346 παραβάσεις, από τη Διεύθυνση Τροχαίας. Οι περισσότερες παραβάσεις αφορούν στους ταχογράφους (145), ενώ ακολουθούν η μη χρήση ζωνών ασφαλείας (39) και τα φθαρμένα ελαστικά (19).
Αναλυτικά, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένα συνεργεία των Υπηρεσιών Τροχαίας από τις 12 Σεπτεμβρίου έως τις 12 Οκτωβρίου 2016, βεβαιώθηκαν οι εξής παραβάσεις: Ταχογράφος 145, μη χρήση ζωνών ασφαλείας 39, φθαρμένα ελαστικά 19, βιβλίο ρεπό 10, μη αναγραφή ορίων ταχύτητας 8, έλλειψη πυροσβεστήρα 8, παράβαση ορίου ταχύτητας 6, στέρηση άδειας οδήγησης 3, παραβίαση σημάνσεων 3, έλλειψη φαρμακείου 3. Από μία παράβαση βεβαιώθηκε για έλλειψη ζωνών ασφαλείας, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και κίνηση σε αντίθετο ρεύμα. Οι λοιπές παραβάσεις ανέρχονται σε 101.
Όπως επισημαίνει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ασφαλή μετακίνηση και προστασία των μαθητών από τροχαία ατυχήματα εφαρμόζεται ενισχυμένο πρόγραμμα τροχονομικής αστυνόμευσης, το οποίο θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.