ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ώρες αγωνίας για 36χρονη και 8χρονη κόρη- Ραγδαίες εξελίξεις

exafanisi
Άμεσες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 36χρονης Λίβιας Μπουένα από τη Ρουμανία και του 8χρονου κοριτσιού της που αγνοούνται από το τέλος Σεπτεμβρίου.

Μετά την προβολή του θέματος από το Μεσημέρι και Κάτι χθες, νέα στοιχεία έφτασαν στα χέρια της εκπομπής από το φιλικό περιβάλλον της ελλείπουσας, το οποίο είναι πολύ θορυβημένο.

Το Μεσημέρι και Κάτι εξασφάλισε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση και πριν αυτή δημοσιοποιηθεί, το κοριτσάκι θεάθηκε με άγνωστη γυναίκα να μπαίνει και να βγαίνει βιαστικά σε φαρμακείο της γειτονιάς του.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία η Λίβια λίγες ημέρες πριν χαθεί είχε γίνει απόμακρη, είχε διακόψει φιλικές σχέσεις με τους γείτονες και έδειχνε τρομαγμένη.
Φίλη της Λίβιας που την έψαχνε απεγνωσμένα από τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης της, μας τόνισε ότι έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο στις αρχές και ζητούσε να καταθέσει κα να συνδράμει στις έρευνες που φαίνεται ότι δεν έγιναν ποτέ. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή οι αρχές δεν μετέβησαν ποτέ στο σπίτι της ελλείπουσας για να συλλέξουν στοιχεία.

Η κάμερα του ΣΙΓΜΑ βρέθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 36χρονη με την 8χρονη κόρη της τα τελευταία χρόνια. Το σπίτι είναι σε άθλια κατάσταση, όλα τα προσωπικά αντικείμενα της ελλείπουσας είναι στο σπίτι, ακόμη και τα ρούχα του παιδιού.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η αναστάτωση που υπάρχει στο σπίτι που μοιάζει σαν να έγινε μάχη. Άτομο του στενού κύκλου της ελλείπουσας εμπιστεύτηκε το Σίγμα και μίλησε αποκλειστικά.

sigmalive.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.