ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γ. Σούρλας: Εθνικό μέτωπο για τη σωτήρια της χώρας

sourlas
«Επιτακτική προβάλλει η ανάγκη εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας, όλων των πολιτικών δυνάμεων και συσπείρωσης των...
πολιτών για να αντιμετωπίσουμε τη ζοφερή κατάσταση και να προλάβουμε τα χειρότερα που έρχονται», τόνισε ο Γ. Σούρλας σε Ημερίδα που οργάνωσε ο Πολιτικός Όμιλος «Παρέμβαση» στη Θεσσαλονίκη με θέμα: «Ελλάδα και Κρίση [Η κατάσταση σήμερα. Προοπτική για το μέλλον]». Ομιλητές ήταν οι πρ. Υπουργοί Αναστάσιος Γιαννίτσης και Αλέκος Παπαδόπουλος ενώ τη συζήτηση συντόνιζε ο Νικόλαος Βαρσακέλης Αντιπρύτανης του ΑΠΘ.

Μεταξύ άλλων ο Γ. Σούρλας, είπε: «Για να προλάβουμε τον εθνικό διχασμό, τον εδαφικό ακρωτηριασμό και τις κοινωνικές εκρήξεις φαινόμενα που είναι ορατά πλέον με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον της χώρας, πρέπει να συμπτύξουμε ένα αρραγές εθνικό μέτωπο. Καμία πολιτική δύναμη και σήμερα και στο άμεσο μέλλον, μόνη της δεν θα μπορέσει να σταματήσει τον κατήφορο, να ανατάξει την βαριά κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και να εξασφαλίσει προοπτικές ανάπτυξης ευημερίας και εθνικής αξιοπρέπειας. Ήρθε η ώρα ευθύνης για όλους μας, πολίτες και πολιτικούς.»


-----------------------------------------------------------------------------------

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

«Επιτακτική προβάλλει η ανάγκη εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας, όλων των πολιτικών δυνάμεων και συσπείρωσης των πολιτών για να αντιμετωπίσουμε τη ζοφερή κατάσταση και να προλάβουμε τα χειρότερα που έρχονται», τόνισε ο Γ. Σούρλας σε Ημερίδα που οργάνωσε ο Πολιτικός Όμιλος  «Παρέμβαση» στη Θεσσαλονίκη με θέμα: «Ελλάδα και Κρίση [Η κατάσταση σήμερα.  Προοπτική για το μέλλον]». Ομιλητές ήταν οι πρ. Υπουργοί Αναστάσιος Γιαννίτσης και Αλέκος Παπαδόπουλος ενώ τη συζήτηση συντόνιζε ο Νικόλαος Βαρσακέλης Αντιπρύτανης του ΑΠΘ.

Μεταξύ άλλων ο Γ. Σούρλας, είπε: «Για να προλάβουμε τον εθνικό διχασμό, τον εδαφικό ακρωτηριασμό και τις κοινωνικές εκρήξεις με απρόβλεπτες συνέπειες πρέπει να συμπτύξουμε ένα αρραγές εθνικό μέτωπο. Καμία πολιτική δύναμη και σήμερα και στο άμεσο μέλλον, μόνη της δεν θα μπορέσει να σταματήσει τον κατήφορο, να ανατάξει την βαριά κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και να εξασφαλίσει προοπτικές ανάπτυξης ευημερίας και εθνικής αξιοπρέπειας. Ήρθε η ώρα ευθύνης για όλους μας, πολίτες και πολιτικούς.»
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.