ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

15 χαρακτηριστικά που κάνουν το αγόρι (σου) ακαταμάχητο

xaraktiristika-pou-kanoun-to-agori-sou-akatamaxito
Υπάρχουν κάποια στοιχεία, τα οποία αν τα έχει ένας άντρας, δεν πρέπει να τον αφήσεις να φύγει...


1. Σε κοιτάζει διαφορετικά από τους υπόλοιπους
Αν το έχεις ζήσει, ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. Αυτό που όταν κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου σε κοιτάζει με διαφορετικό τρόπο απ' ότι βλέπει τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι σαν όταν συναντιούνται τα βλέμματά σας, να σταματά για λίγο ο χρόνος.

2. Συνδυάζει δυναμισμό και ευγένεια
Βουνό και θάλασσα. Παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά σου ανοίγει και την πόρτα να περάσεις. Θα σε υπερασπιστεί στους φίλους του, αλλά θα στο πει όταν δεν του αρέσει κάτι. Είναι αρσενικό, αλλά και πρίγκηπας. Αυτό που θέλουν οι γυναίκες δηλαδή (τι; όχι;).

3. Είναι ενθουσιώδης, αλλά όχι παρορμητικός
Χαίρεται με τα μικροπράγματα ή μια ενδιαφέρουσα έξοδο που κανόνισες, αλλά δεν ενθουσιάζεται υπέρ του δέοντος ώστε να παίρνει λάθος αποφάσεις, όταν ας πούμε βγείτε για ψώνια, ή όταν σκέφτεται τα επαγγελματικά του βήματα. Ή όταν συζητάτε για το μέλλον σας.

4. Είναι προσγειωμένος
Είναι φιλόδοξος, θέλει να πετύχει, αλλά ξέρει πως όλα έρχονται με τον καιρό τους. Δε βιάζεται για τίποτα και χτίζει όπως πρέπει το κάθε του βήμα. Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά. Ξέρεις ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δε θα προχωρήσει γρήγορα κι έτσι θα αποφύγετε τις λάθος αποφάσεις.

5. Ξέρει να μαγειρεύει
Και το ότι ξέρει να παραγγέλνει το κατάλληλο delivery είναι πολύ σημαντικό, αλλά όπως και να το κάνουμε το να μαγειρεύει ή έστω να προσπαθεί να το κάνει, ένας άντρας για σένα, είναι πολύ σέξι. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αχά.

6. Του αρέσει ο αθλητισμός
Ξυπνάει και θέλει να πάει για τρέξιμο ή πηγαίνει 2-3 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο. Η υπερβολή δεν αρέσει σε καμία (εντάξει σε μερικές χαζοβιόλες αρέσει), αλλά είναι πολύ ωραίο ένας άντρας να φροντίζει την εξωτερική του εμφάνιση. Δείχνει αν μη τι άλλο ότι εκτός από τον εαυτό του, αγαπά κι εσένα και θέλει να είναι εμφανίσιμος δίπλα σου.

7. Είναι τέλειος, αλλά όχι ψωνάρα
Το ''τέλειος'' είναι υποκειμενικό, αλλά το ψώνιο όχι και τόσο. Ένας άντρας γεμάτος έπαρση είναι ότι πιο αντιαισθητικό υπάρχει και όποια διαφωνεί ας ρίξει στο τραπέζι τα επιχειρήματά της. Η αυτοπεποίθηση είναι γοητευτική, αλλά το να είσαι φαντασμένος, όχι.

8. Σε κάνει ακόμα και άθελά του να γελάς
Οι αντιδράσεις του, οι γκριμάτσες του, ο τρόπος που κινείται και μιλάει στο τηλέφωνο. Ό,τι κι αν κάνει δημιουργεί ένα μειδίαμα στα χείλη σου και ξέρεις ότι είσαι πραγματικά ευτυχισμένη όταν είσαι δίπλα του.

9. Σου λέει ''σ' αγαπώ'' εκεί που δεν το περιμένεις
Το ''σ' αγαπώ'' δεν έχει την ίδια αξία όταν το λες μετά από το σεξ (καθόλα αναμενόμενο) με το να σου το πει την ώρα που μόλις έπεσες ατσούμπαλα επειδή γλίστρησες από τη βροχή στο δρόμο.

10. Στους τσακωμούς παραιτείται πρώτος, προκειμένου να επικρατήσει ειρήνη
Ξέρει ότι είσαι πεισματάρα και φροντίζει να είναι αυτός που ηρεμεί τα πνεύματα. Ακόμα κι όταν έχει δίκιο, φροντίζει να σε ηρεμήσει δίνοντάς σου το προβάδισμα σ' αυτόν τον... αγώνα δικαιοσύνης.

11. Είναι εκεί για ό,τι κι αν τον χρειαστείς
Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρεις πως θα σ' ακούσει. Δεν έχει απαραίτητα τη λύση, αλλά είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα κάνεις, για να μοιραστείς ακόμα και το ότι έχασες το λεωφορείο και περιμένεις στη βροχή.

12. Θέλει να ξέρει ότι είσαι δική του, γιατί χωρίς εσένα χάνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του
Είναι κτητικός, αλλά χωρίς να γίνεται πιεστικός. Δεν αντέχει στη σκέψη ότι σε χάνει και φροντίζει να στο λέει κάθε φορά που έχει την ευκαιρία. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι ένας άνθρωπος σ' έχει ανάγκη, το γνωρίζει και το κάνει πράξη.

13. Μπορεί να εκφράζει με λέξεις αυτά που νιώθει
Οι μυστικοπαθείς είναι δύσκολοι άνθρωποι και δε μπορείς ποτέ να ξέρεις τι έχουν πραγματικά στο κεφάλι τους. Γι' αυτό αν το αγόρι σου σου λέει κάθε φορά αυτά που νιώθει ή σκέφτεται, να το εκτιμάς και να τα συζητάς.

14. Ξέρει να δείχνει όσα νιώθει
Δεν αρκεί όμως να σου λέει ''σ' αγαπώ'' και ''μου λείπεις'' αν δεν έχει και κανέναν τρόπο να στο δείξει. Οι ευκαιρίες πολλές, η φαντασία αστείρευτη,  ο καθένας μπορεί να βρει τη δική του μέθοδο να επικοινωνεί την αγάπη του με πράξεις.

15. Τα πάει καλά με την παρέα σου
Τελευταίο, αλλά πολύ βασικό να μπορεί να συνυπάρξει αρμονικά με τους φίλους σου κι εσύ με τους δικούς του. Αν το έχετε αυτό, έχετε τα πάντα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.