ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Επεισόδιο Βενιζέλου με Φώφη, Λοβέρδο και Κεγκέρογλου

venizelos-genimata
Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr, το Σάββατο το βράδυ, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ του Ευ. Βενιζέλου και των Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Λοβέρδου και Βασίλη Κεγκέρογλου, ενώ ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος αμφισβητεί πλέον ευθέως την επίσημη γραμμή του κόμματος για την εθνική στρατηγική.

Ο Ευ. Βενιζέλος, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, άσκησε κριτική στην τακτική που ακολούθησε η Δημοκρατική Συμπαράταξη υπερψηφίζοντας τη σύνθεση του ΕΣΡ στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε, όμως, μειοψηφικός, με αποτέλεσμα, εν συνεχεία, να θέσει θέμα γιατί δεν συνεδρίασε το Συντονιστικό να λάβει την απόφαση.

Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι το Συντονιστικό και συνεδρίασε και έλαβε την απόφαση, αλλά ότι ο ίδιος δεν είχε προσέλθει, κάτι που επιβεβαίωσαν τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος όσο και ο Βασίλης Κεγκέρογλου, που μόνο εσωκομματικοί αντίπαλοι του Ευ. Βενιζέλου δεν μπορεί να χαρακτηριστούν.

«Είστε ανέντιμοι, ορτινάτσες του εκάστοτε Προέδρου» τους είπε, μεταξύ άλλων -και σύμφωνα με τις πληροφορίες- ο Ευ. Βενιζέλος.
«Τι να σου πω τώρα. Δεν έχω να σου πω τίποτε» φέρεται να του απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος. 
«Πρόσεξε να μην κάνεις αυτά που σου έκανε ο Παπανδρέου» φέρεται να απάντησε με τη σειρά του ο Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφερόμενος προφανώς στη δημιουργία νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό και γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Και με Φώφη
Αντιπαράθεση όμως είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τη Φώφη Γεννηματά. 
«Δεν μπορεί να μην ενημερώθηκες ότι διαφωνούσα. Θα έπρεπε να με πάρεις ένα τηλέφωνο, το κινητό μου είναι ανοικτό», είπε στην πρόεδρο του κόμματος ο Ευ. Βενιζέλος.

«Και το δικό μου είναι ανοικτό και θα μπορούσες να με πάρεις τηλέφωνο. Η σωστή σειρά, Βαγγέλη, είναι να με παίρνεις εσύ τηλέφωνο και όχι εγώ εσένα» απάντησε η Φώφη Γεννηματά. 

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.