ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

kakokairia-me-thielosis-anemous
Στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, ενώ παράλληλα ευνοείται η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης. Οι νότιοι άνεμοι θα πνέουν με 7 μποφόρ και στο αιγαίο τοπικά 8 και πιθανώς 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί σε μικρή άνοδο στα ανατολικά.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία τοπικές καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και από το απόγευμα και στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα για τοπική βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο αιγαίο τοπικά 8 και πιθανόν πρόσκαιρα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία κινηθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου και στη βόρεια Κρήτη έως 31 βαθμούς.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 στα βόρεια τοπικά 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια οπού είναι και πιθανόν να εκδηλωθεί και πρόσκαιρη καταιγίδα, προβλέπουν για σήμερα οι μετεωρολόγοι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.