ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κρήτη: 43χρονη και 32χρονος πιάστηκαν με 6 κιλά χασίς

kriti-silipsis-gia-xasis
Έχοντας στην κατοχή τους 6 κιλά χασίς, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, μια 43χρονη Ελληνίδα και ένας 32χρονος Αλβανός, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ο εντοπισμός του ζευγαριού έρχεται λίγες ώρες μετά την σύλληψη του 38χρονου που είχε γίνει το πρωί, έχοντας στην κατοχή του 2 κιλά χασίς.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε ηλεκτρική συσκευή, έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 6 κιλά κάνναβη. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Ομάδα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.