ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κύπρος: Διαμαρτύρονται στο Καντού για το Σταθμό Απορριμμάτων

stathmos-aporimaton-kantou
Τις ανησυχίες τους από τις επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει η δημιουργία, κοντά στην κοινότητα τους, Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, εκφράζουν κάτοικοι του...
Καντού, της Επαρχίας Λεμεσού, οι οποίοι το πρωί πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Οι διαμαρτυρόμενοι απέκοψαν συμβολικά, για λίγα λεπτά, τον κύριο δρόμο Επισκοπής - Ομόδους, ζητώντας αλλαγή της τοποθεσίας ανέγερσης του Σταθμού, αφού θεωρούν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην κοινότητα, σε σημείο που θα επηρεάσει άμεσα την ποιότητα ζωής τους.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι εκτιμούν πως, πέραν από επιπτώσεις στο περιβάλλον, από τη  λειτουργία του Σταθμού θα υπάρχει οχληρία και δυσωδία και ζητούν όπως ενημερωθούν από το Κοινοτικό Συμβούλιο για το σκεπτικό της απόφασης να επιτρέψει την κατασκευή του δίπλα από την κοινότητα.

Εν τω μεταξύ, ο κοινοτάρχης Σοφοκλής Γεωργίου ανέφερε πως η απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου υπήρξε ομόφωνη μετά από γραπτές διαβεβαιώσεις που έλαβε από τους αρμοδίους, ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα, ενώ έχουν αποφασιστεί και κάποια αντισταθμιστικά μέτρα προς όφελος της κοινότητας.

Υπέδειξε, ωστόσο, πως το κοινοτικό συμβούλιο θα αντιδράσει εάν διαπιστωθούν προβλήματα με τη λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.