ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οργισμένοι διαδηλωτές διέκοψαν και πάλι πλειστηριασμό ακινήτου στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

thessaloniki-diakopi-plistiriasmou
Διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, με αφορμή, μεταξύ άλλων, και τον πλειστηριασμό της «πρώτης» και «μοναδικής», όπως κατήγγειλαν, κατοικίας μίας 63χρονης στις Συκιές Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν μέλη του «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης» στα γραφεία της Ε' ΔΟΥ (στην οδό Κρυστάλλη 4).

Τελικά, ο πλειστηριασμός δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως είχε προγραμματιστεί για αύριο στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως ενημερώθηκε μέσω του δικηγόρου της και η ίδια η 63χρονη, η οποία δεν παραβρέθηκε στη διαμαρτυρία, η αίτηση ανακοπής που είχε υποβάλλει για τον πλειστηριασμό του ακινήτου της έγινε δεκτή από το δικαστήριο.

Πρόκειται για ένα σπίτι, εμβαδού 61 τμ, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό για οφειλές, μαζί με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις, για διάφορες φορολογικές παραβάσεις, ύψους ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ, μίας εταιρίας οικοδομικών εργασιών που είναι στο όνομα της 63χρονης.

Οι διαδηλωτές τόνισαν ότι αίτημά τους είναι να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για οφειλές προς το Δημόσιο ή προς τις τράπεζες και ζήτησαν να νομοθετηθεί η «πλήρης απαλλαγή» από πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας των λαϊκών στρωμάτων.

Στη συνέχεια, ανέβηκαν στα γραφεία και επεδίωξαν να συνομιλήσουν με την προϊσταμένη της εφορίας, η οποία, ωστόσο, προσφέρθηκε να δεχτεί μόνο εκπροσώπους τους στο γραφείο της και κατόπιν αυτού διαμαρτυρήθηκαν και αποχώρησαν.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.