ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παπαδημητρίου: Αυτή η κυβέρνηση διάκειται φιλικά στους επενδυτές

papadimitriou
Το στίγμα των προθέσεών του από τη θέση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης έδωσε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στις πρώτες του δηλώσεις κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον Γιώργο Σταθάκη.

«Στις ΗΠΑ απ’ όπου έρχομαι μετά από εκτεταμένη παραμονή τα investments είναι μία από τις σημαντικότερες λέξεις γιατί οι επενδύσεις είναι η ατμομηχανή της οικονομίας», τόνισε ο νέος υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Και πρόσθεσε:
«Θα εστιάσουμε στην προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων πάντοτε στα πλαίσιο του ευρώ και με σεβασμό στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, οικοδομώντας βαθμιαία την εμπιστοσύνη στους επενδυτές και τη βεβαιότητα ότι αυτή η κυβέρνηση διάκειται φιλικά και η οικονομία είναι ανοιχτή στο επενδυτικό κοινό».Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημητρίου άμεσος στόχος αποτελεί επίσης η μείωση των παθογενειών που εμποδίζουν την επανεκκίνηση και ανάπτυξη της οικονομίας μας. 


«Μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Χαρίτση και τον υφυπουργό κ. Πιτσιόρλα
και με την αξιοποίηση και συνεργασία όλων των υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου σηκώνουμε τα μανίκια από σήμερα και αρχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τις παθογένειες που εμποδίζουν την επανεκκίνηση και ανάπτυξη της οικονομίας μας», είπε χαρακτηριστικά. 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.