ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συνελήφθη 29χρονος στην Π.Ε.Ο. Καβάλας - Θεσσαλονίκης για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

silipsi-gia-diakinisi-apodapon
Συνελήφθη, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Κέντρου Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες χθες (31-10-2016), ένας άνδρας που ενέχεται σε περίπτωση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών.

Πρόκειται για 29χρονο, σε βάρος του οποίου αλλά και δύο συνεργών του που αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών από τα εξωτερικά σύνορα της χώρας προς το εσωτερικό από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος ζωής, της Εγκληματικής οργάνωσης, της Αντίστασης, της Απείθειας και της Έκθεσης.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες της δευτέρας (31-10-2016), στην Εγνατία Οδό εντοπίστηκε όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος σε φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών προκειμένου να σταματήσει για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει.

Ακολούθως, ακινητοποιήθηκε στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Προφήτη, όπου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε συνολικά δέκα αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο εκ των οποίων βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών. Σημειώνεται ότι οι μεταφερόμενοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο τέλεσης της παράνομης μεταφοράς, δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του, ένα tablet και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: thestival.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.