ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σκάνδαλο στη Ρωσία: Δασκάλα παραιτήθηκε μετά που αποκαλύφθηκε πως είναι πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

daskala-pornostar
Το ένοχο μυστικό που αποκαλύφθηκε και την οδήγησε σε παραίτηση...

Μια δασκάλα υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από το σχολείο που εργαζόταν αφότου αποκαλύφθηκε ότι δούλευε κρυφά ως πορνοστάρ. Η 27χρονη εργαζόταν σε ένα από τα πιο φημισμένα σχολεία στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας από το 2010. Όσοι την γνώριζαν έλεγαν ότι ήταν μία σεμνή κοπέλα. Ποτέ δεν ντυνόταν προκλητικά, ούτε βαφόταν υπερβολικά.

Κάποια στιγμή όμως αποκαλύφθηκε το μυστικό της. Πώς; Όταν, σύμφωνα με την Mirror, κάποια λινκσ με αποσπάσματα ερωτικών ταινιών στις οποίες συμμετείχε εστάλησαν ανώνυμα σε μαθητές και υπάλληλους σχολείου.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η Σβετλάνα υποδυόταν τις περισσότερες φορές στις ταινίες τη μαθήτρια. Το «παιδικό» πρόσωπό της τη βοηθούσε σε αυτό.

Αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο, άτομα που έχουν συνεργαστεί μαζί της βγήκαν να ταχθούν στο πλευρό της Σβετλάνα, που είναι γνωστή στις ταινίες με τα ψευδώνυμα Άριελ, Μοντ και Κρίστι. Ο σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών Τζακ Μπομπ είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω ανθρώπους που έχουν παίξει μαζί της. Ξέρει να κάνει πράγματα που πολλές ηθοποιοί δεν μπορούν. Μπορεί να παίξει παραδοσιακούς αλλά και πιο εναλλακτικούς ρόλους. Είναι πολύ δημοφιλής στους θεατές».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Mirror, η Σβετλάνα παράτησε τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου όταν άρχισε να εργάζεται στο σχολείο, ωστόσο αυτοί που διέρρευσαν τα βίντεό της ισχυρίζονται ότι κάποια από αυτά τραβήχτηκαν φέτος. Μάλιστα, λένε ότι έκανε αυτές τις ταινίες σε χώρες όπως η Ουγγαρία και η Τσεχία, στις οποίες οι ηθοποιοί ερωτικών ταινιών παίρνουν 10 φορές περισσότερα λεφτά απ' ό,τι στη Ρωσία.

Η Σβετλάνα αναγκάστηκε να παραιτηθεί μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο. Η υπόθεση έχει προκαλέσει πλήθος συζητήσεων στα social media. Κάποιοι την κατηγορούν που ως δασκάλα εργαζόταν ως πορνοστάρ, και κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι η δουλειά της ως πορνοστάρ δεν έχει βλάψει τους μαθητές της.


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.