ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πώς θα κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα.!!

megala matia
Ανακαλύψτε μικρές έξυπνες κινήσεις και συμβουλές μακιγιάζ για ακαταμάχητο βλέμμα.

1. Επενδύστε σε ένα ειδικό ψαλίδι που γυρίζει τις βλεφαρίδες. Είναι απαραίτητο ακόμα κι αν οι δικές σας είναι μεγάλες αλλά ευθείες, αφού μόνο έτσι θα αποκτήσουν έντονη καμπύλη.

2. Φοράτε πάντα μάσκαρα. Είναι το must προϊόν που χαρίζει ένταση στο βλέμμα. Αντί για μαύρη επιλέξτε μπλε, αφού η συγκεκριμένη απόχρωση κολακεύει τα μάτια ανεξάρτητα από το φυσικό τους χρώμα. Απλώστε τη με τρόπο. Εφαρμόζοντας περισσότερες στρώσεις στις εξωτερικές βλεφαρίδες, θα κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν πιο αμυγδαλωτά, ενώ εάν εστιάσετε στο κέντρο, θα φαίνονται πιο στρογγυλά.

Φτιάξε μόνη σου σέρουμ προσώπου με πράσινο τσάι!

3. Εναλλακτικά μπορείτε να τοποθετήσετε στα κατάλληλα σημεία ψεύτικες βλεφαρίδες.

4. Για άμεσα αποτελέσματα, ένα κόλπο ώστε να στρέψετε όλη την προσοχή πάνω σας είναι να εφαρμόσετε λίγο highlighter σε μορφή κρεμώδους σκιάς στην εσωτερική γωνία του ματιού.

5. Αντί για λευκό μολύβι προτιμήστε ένα μπεζ ιριδίζον για να υπογραμμίσετε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Με αυτό τον τρόπο ακόμα και τα πολύ μικρά μάτια δείχνουν μεγαλύτερα.

6. Μια απαλή γραμμή αϊλάινερ θα αναδείξει τα μάτια σας. Για εφέ λίφτινγκ, φροντίστε να είναι λεπτή, μυτερή και να έχει ανοδική φορά στην εξωτερική γωνία.

7. Εάν τα μάτια σας είναι βαθουλωτά, αποφύγετε την πολύ λεπτή γραμμή αϊλάινερ. Αντίθετα φροντίστε να είναι παχιά, ενώ για ένα διακριτικό αποτέλεσμα σβήστε τη με πινελάκι.

8. Τα πυκνά, ευθυγραμμισμένα φρύδια είναι girly και hot. Μια ειδική μάσκαρα θα σας βοηθήσει να τονίσετε το φυσικό τους σχήμα. 

9. Ένα μολύβι φρυδιών θα τελειοποιήσει την άκρη τους εξασφαλίζοντας το ιδανικό μήκος.

ΠΗΓΗ: elle.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.