ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ψυχραιμία και υπομονή συνιστά ο δήμαρχος Ναυπλιέων!!

dhmarxos naupliewn sunista ypomonh
Ψυχραιμία και υπομονή συνιστά ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση για τη μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων των ΟΤΑ στην Τράπεζα της Ελλάδας, αν και εκτιμά πως η απόφαση αυτή προκαλεί «σύγχυση και ανασφάλεια στους ΟΤΑ».

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων, με γραπτή δήλωσή του, υπογραμμίζει πως «είναι αλήθεια ότι η χώρα βιώνει δύσκολες στιγμές. Σε αυτές τις συνθήκες θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε έτσι ώστε να τις ξεπεράσουμε όσο μπορούμε πιο γρήγορα», ωστόσο επισημαίνοντας τις περικοπές πόρων που έχουν γίνει στους ΟΤΑ σημειώνει πως «μια τέτοια ενέργεια δημιουργεί σύγχυση και ανασφάλεια σε όλους τους ΟΤΑ».
 
«Θέλω να πιστεύω ότι η μεταφορά των αποθεματικών είναι απλά μια διευκόλυνση που δεν θα δημιουργήσει καμία δυσλειτουργία στις ταμειακές ροές των Δήμων. Άλλωστε ολόκληρη η κοινωνία περιμένει ανάσα από αυτές τις ροές».

Τέλος, ο κ. Κωστούρος συνιστά ψυχραιμία και υπομονή και αναμένει την επίσημη ενημέρωση για τα ασαφή -όπως αναφέρει- σημεία της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.