ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μοσκοβισί: Θα υπάρξει λύση για την Ελλάδα απόψε.

moskobisi-tha-uparxei-lusi-gia-thn-ellada-apopse
Την πεποίθηση ότι «σήμερα βράδυ θα έχουμε συμφωνία» εξέφρασε σήμερα το πρωί ο Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί στο ραδιόφωνο Europe1, λίγο πριν αναχωρήσει από το Παρίσι για τις Βρυξέλλες.

«Μέρα κρίσιμη, αποφασιστική και ζωτική, είναι η σημερινή, για την τύχη της Ελλάδας και για την τύχη του ευρώ, πάνε και τα δυο μαζί» δήλωσε.

Στο ερώτημα εάν σήμερα βράδυ θα έχουμε συμφωνία, απάντησε: «Το πιστεύω και κυρίως θεωρώ ότι το οφείλουμε, γιατί αυτά που διακυβεύονται είναι συγχρόνως το μέλλον της Ελλάδας αλλά και του ευρώ. Έχουμε φθάσει σε ένα απολύτως αποφασιστικό σημείο».

Δήλωσε παράλληλα ότι ο ίδιος έχει «την αισιοδοξία της θέλησης» και ότι σήμερα «οι πάντες διακατέχονται από την πολιτική θέληση να προστατευθεί το ευρώ» και «να λειτουργήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε η πολεμική αυτή να λήξει με αμετάκλητο τρόπο» υπογράμμισε ο κ. Μοσκοβισί.

Η τύχη της Ελλάδας και του ευρώ «παίζεται σε μεγάλο βαθμό σήμερα», πρόσθεσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων. Η κρίση αυτή ήταν αντικείμενο πολλών συνεδριάσεων που παρουσιάσθηκαν ως πολύ σημαντικές, αλλά «αυτή η φορά είναι αποφασιστικής σημασίας», είπε ο Πιερ Μοσκοβισί και σημείωσε: «Φθάνουμε στην 

απολύτως αποφασιστική στιγμή. Λίγες ώρες μάς μένουν».

Σαπέν: Υπό καλές συνθήκες οι συνομιλίες.

Αναφερόμενος στις ελληνικές προτάσεις δήλωσε ότι «βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση, μπορούν να αποτελέσουν μία βάση συμφωνίας, αυτό σημαίνει ότι ακόμη υπάρχουν θέματα προς συζήτησιν». «Η ελληνική κυβέρνηση εν τέλει κατάλαβε, νομίζω, ότι έπρεπε να σταλούν συγκεκριμένες και στέρεες αντιπροτάσεις», είπε.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.