ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή φωτογράφηση για το περιοδικό Celebrity

skorda-300x190
Η Φαίη φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Celebrity. Μεταξύ άλλων μίλησε για το «Πρωινό» και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τον Γιώργο αλλά και για το αν θα δεχόταν να κάνει κάποια άλλη εκπομπή σε διαφορετική ζώνη.

Πώς νιώθει που η εκπομπή Πρωινό βγήκε πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού, παρά τα σκαμπανεβάσματα που πέρασαν τον πρώτο καιρό;: «Είμαι πολύ χαρούμενη και αυτό σημαίνει ότι το αγαπάει ο κόσμος. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα νούμερα τηλεθέασης. Όλο αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω, ενώ από την άλλη με κάνει να είμαι ακόμα πιο υπεύθυνη. Δεν επαναπαύομαι. Από την πρώτη έως και την τελευταία εκπομπή είμαι εκεί 100%. Είναι ένας αγώνας δρόμου, που δεν είναι καθόλου εύκολος. Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά δε ξεκίνησε καλά. Σαφώς, όταν βλέπεις μια διαφορά σε νούμερα τηλεθέασης είναι σημαντικό. Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι κάτι τέτοιο. Και σε αυτό σε βοηθάει η πείρα. Τις μεγάλες διαφορές στα νούμερα, είτε υπέρ, είτε κατά σου, πρέπει να ξέρεις να τις αξιοποιείς για το καλό της εκπομπής».

Σκέφτηκε ποτέ να ασχοληθεί με άλλου είδους εκπομπή; Στην prime time χωρίς άλλους συνεργάτες στην ομάδα; «Συνεργάτες πάντα θα υπάρχουν. Οι άνθρωποι που δουλεύουν μπροστά από τις κάμερες είναι εξίσου σημαντικοί με εκείνους, που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. (…) Θα μπορούσα να υπηρετήσω ένα πρόγραμμα στην prime time ζώνη, από τη στιγμή που υπάρχει, όμως, το “Πρωινό”, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και με γεμίζει. Σε αυτή τη φάση, δε θα μπορούσα να κάνω ακόμα μια εκπομπή παράλληλα, γιατί προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, τα οποία βρίσκονται σε μια ηλικία, που με έχουν ανάγκη».

Πάντα φαίνεται πολύ ήρεμη. Πώς είναι η ίδια όταν νευριάζει; «Δύσκολα εκνευρίζομαι. Προσπαθώ πάντα να βλέπω και την άλλη πλευρά, και να δίνω ελαφρυντικά. Όταν, όμως, κάτι που με ενοχλεί γίνεται επανειλημμένως, τότε μου “γυρίζει το μάτι”. Έτσι μου το περιγράφει η Σάσα όταν συμβαίνει και μετά… εξαφανίζεται».

Θα άλλαζε το χρώμα των μαλλιών της; «Καλά από εμένα όλα να τα περιμένεις. Τα έχω κάνει και ροζ. Αλλά νομίζω πως όχι. Λατρεύω το ξανθό».

Για τα χαρακτηριστικά του Γιώργου που έχει υιοθετήσει πλέον και η ίδια, αλλά και αυτά τα στοιχεία του δικού της χαρακτήρα που έχει υιοθετήσει εκείνος: «Ο Γιώργος, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, είναι ντροπαλός. Μαζί μου -τώρα πια- ίσως έχει γίνει λιγότερο. Φαντάσου, όταν πάμε στο θέατρο, ντρέπεται ακόμα και να χαιρετήσουμε τους ηθοποιούς στο τέλος, κι εγώ τον τραβολογάω. Από τη μεριά του, με βοήθησε να λειτουργώ και εκτός προγραμματισμού. Με έβγαλε από τα “κουτάκια” μου».

Πηγή: faysbook.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.