ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Sony Xperia System ξεκίνησε Update με Android 5.1

sony-300x190
Τα Xperia smartphones της Sony Mobile στη χώρα μας είναι από τα πρώτα παγκοσμίως που λαμβάνουν την αναβάθμιση σε Android 5.1. 

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε γράψει για την αναβάθμιση σε Android 5.1 που ξεκινά η Sony παγκοσμίως στα Xperia smartphones. Η αναβάθμιση αρχίζει από τις σειρές Xperia Z3 και Xperia Ζ2 σε smartphones και tablets.

Η αναβάθμιση των παραπάνω συσκευών ξεκίνησε από σήμερα και για τις συσκευές που βρίσκονται στα ελληνικά δίκτυα και περιλαμβάνει τις βελτιώσεις του συστήματος που έρχονται μαζί με το Android 5.1, αλλά και επιμέρους αλλαγές σε υποσυστήματα των Xperia.

Έτσι, οι βελτιώσεις στα Sony Xperia αφορούν την λεπτομερέστερη ρύθμιση των Interruptions και των Alarms, την ενσωμάτωση των επιμέρους εντάσεων στο drop down volume panel από την κεντρική οθόνη, αλλά και αλλαγές στα events του ημερολογίου που πλέον περιλαμβάνουν χάρτες, αλλά και πληροφορίες από social media για τους συμμετέχοντες.

H κύρια εικόνα του άρθρου παραπάνω προέρχεται Xperia System update notification σε Sony Xperia Z2.

Πηγή: e-pcmag.com
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like.Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.