ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου - Τσακαλώτου

kwnstantopoulou-300x190
Τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, κατηγόρησε στη Βουλή η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφέροντας ότι με τη δηλωσή του (εξερχόμενος του ξενοδοχείου στο οποίο διαξήχθηκαν οι διαπραγματεύσεις) στοχοποίησε την ίδια ως πρόεδρο του Σώματος.

Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε ως απαράδεκτους τους υπαινιγμούς ότι όποιος αντιτίθεται στο «κατεπείγον» είναι σύμμαχος των εχθρών της χώρας. Αναφερόμενη στην εισαγωγή του νομοσχεδίου στη Βουλή σημείωσε ότι «δεν υπήρξε καμία εξήγηση από τον υπουργό σχετικά με αυτόν τον αιφνιδιασμό».



Απευθυνόμενη στον κ. Τσακαλώτο, η πρόεδρος της Βουλής τόνισε: «Πώς τολμάτε να αποδίδετε δόλο σε προέδρους επιτροπών της Βουλής και στην πρόεδρο της Βουλής που προσπαθούν να περιφρουρήσουν τη διαδικασία στη Βουλή;».



Ως άλλη μια τακτική για να ροκανίσει το χρόνο, χαρακτήρισε την παρέμβαση της προέδρου της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Όπως είπε "δεν μπορώ να καταλάβω την έλλειψη χιούμορ για αυτό το αστειάκι" (σ.σ. τη δηλωσή του έξω από το ξενοδοχείο). Και πρόσθεσε ότι οτιδήποτε άλλο δεν τον αφορά.

Τον λόγο ζήτησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν. Φίλης ο οποίος είπε ότι «η πρόεδρος της Βουλής που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι την στοχοποιεί γεννά μεγάλα θεσμικά προβλήματα» για να λάβει την απάντηση από την κ. Κωνσταντοπούλου ότι «ο κ. Φίλης με έχει στοχοποιήσει εδώ και καιρό».



Ντ. Μπακογιάννη: Σταματήστε το θέατρο στην αίθουσα
Λαμβάνοντας τον λόγο από το προεδρείο η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στη χρονική διάρκεια της διαδικασίας, τονίζοντας ότι η ψηφοφορία στην ολομέλεια πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Σε έντονο ύφος και απευθυνόμενη σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε να σταματήσουν το θέατρο μέσα στην αίθουσα. 

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.