ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Προβλήματα και στην Ξάνθη με τις εφορευτικές επιτροπές εκλογικών τμημάτων...

Στις 7.00 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, με τις καταγεγραμμένες απουσίες εφορευτικών ...
επιτροπών να αποτελούν και φέτος το πρωταρχικό πρόβλημα στην εκλογική διαδικασία.

Όπως σχεδόν σε κάθε εκλογική διαδικασία έτσι και φέτος πολίτες που είχαν λάβει ειδοποιητήρια να παραστούν ως μέλη εφορευτικών επιτροπών στα εκλογικά κέντρα της Ξάνθης εν τέλει δεν παρέστησαν, με αποτέλεσμα να δημιουργούν προβλήματα στην όλη διαδικασία .

Ωστόσο σύμφωνα με το αρμόδιο Τμήμα της ΠΕ Ξάνθης μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφή κάποιο εκλογικό τμήμα της περιοχής το οποίο να μην έχει εφορευτική επιτροπή, αν και έχουν ήδη επισημανθεί αρκετές απουσίες έφορων.

Κατά τα λοιπά η εκλογική διαδικασία διεξάγεται χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενώ μετά τις 10.00 παρατηρείται σημαντική αύξηση των πολιτών που προσέρχονται στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, το ΚΕΠ αλλά και οι αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων λειτουργούν κανονικά για να εξυπηρετούν πολίτες, ενώ οι κάλπες κλείνουν στις 7.00 το απόγευμα.

Στην Ξάνθη το εκλογικό σώμα φέτος ανέρχεται σε 115.147 εκλέκτορες, καθώς σε αυτό συμπεριλαμβάνονται οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στην περιοχή, ενώ οι ετεροδημότες ανέρχονται σε 398 πολίτες.

thrakitoday.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.