ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας η Γιάννα Αγγελοπούλου...

Την ώρα που το πολιτικό σύστημα μοιάζει εγκλωβισμένο στα αδιέξοδα στα οποία το οδηγούν τα... σημερινά αποτελέσματα των ευρωεκλογών, η Γιάννα Αγγελοπούλου επέλεξε να κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη στην τηλεόραση του Alpha.

Και στο… περιθώριο της επίθεσής της στον Βαγγέλη Μαρινάκη, να στείλει ένα ξεκάθαρο, κωδικοποιημένο μήνυμα, ότι είναι παρούσα στις εξελίξεις που έρχονται, όπως διαβάζουμε στο ysterografa.gr.

Η “Lady G”, που εξακολουθεί να μνημονεύει στην υστεροφημία της την οργανωτική επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, τότε που η Ελλάδα έλαμπε σε διεθνές επίπεδο, και κέρδιζε θετικά πρωτοσέλιδα όπως ποτέ άλλοτε μέχρι τότε, τόνισε ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί στα κοινά με κάποιο πολιτικό κόμμα που θα ίδρυε η ίδια, δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο να έδειχνε ενδιαφέρον για την Προεδρία της Δημοκρατίας, στην περίπτωση που μετά από μια Συνταγματική Αναθεώρηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλεγόταν από τον λαό.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου καλωσόρισε το πολιτικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι σπάει τον δικομματισμό της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ενώ εμφανίστηκε εξαιρετικά ανήσυχη για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.