ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η επόμενη ημέρα φέρνει ξεκαθάρισμα στο ΠΑΣΟΚ

benizelos-papandreou
Βγήκαν τα μαχαίρια» ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε σφοδρά στον ηγέτη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κατηγορώντας τον προσωπικά για το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τρίτη δύναμη. Άμεση και αιχμηρή η απάντηση του κ. Παπανδρέου.

Ο κ. Βενιζέλος μίλησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια για τον Γιώργο Παπανδρέου, κατηγορώντας τον για εμμονές. «Αντέξαμε στην ανιστόρητη υπονόμευση που προκάλεσε η διάσπαση της παράταξης χωρίς πολιτικό λόγο. Για ένα καπρίτσιο, για κάποιες προσωπικές εμμονές που πλήρωσαν πανάκριβα και το ΠΑΣΟΚ και η χώρα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Για το θεσμικά και δημοκρατικά δραματικό γεγονός ότι την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Χρυσή Αυγή υπάρχει ευθύνη έναντι του έθνους και έναντι της παράταξης. Ευθύνη με ονοματεπώνυμο που βαραίνει τον Γιώργο Παπανδρέου». 




Λίγη ώρα αργότερα, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γ. Παπανδρέου απάντησε στα όσα ανέφερε ο κ. Βενιζέλος επίσης σε υψηλούς τόνους: «Καλό θα ήταν όσοι ανέχθηκαν και συνεργάστηκαν με Μπαλτάκους στην κυβέρνηση που υπηρέτησαν, να μην μιλούν για το ποιοι ευθύνονται που η Χρυσή Αυγή έφθασε να γίνει τρίτο κόμμα από τις ευρωεκλογές». 

Σε συνέδριο το ΠΑΣΟΚ
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας το ποσοστά του κόμματός του, ανέφερε ότι είναι μικρό και ανεπαρκές: «Αυτή όμως είναι η επιλογή του λαού και έχουμε τη δημοκρατική υποχρέωση να το δεχθούμε» σημείωσε και ανακοίνωσε ότι το ΠΑΣΟΚ προχωρά σε συνέδριο, στο οποίο θα τεθεί και θέμα ηγεσίας. 

«Το ΠΑΣΟΚ προχωρά σε συνέδριο ριζικής ανανέωσης, ενότητας. Με όλα τα θέματα ανοικτά και αυτό της ηγεσίας. Αλλά συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όχι άλλων μορφωμάτων η παραγόντων» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. «Συγχαίρω τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον κ. Τσίπρα. Του εύχομαι να πετύχει για το καλό της χώρας», ανέφερε. 

Παπανδρέου: Το Κίνημά μας θα είναι και αύριο εδώ 
Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που έκανε δήλωση, μετά τα πρώτα exit polls. Ξεκαθάρισε ότι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα συνεχίσει να υπάρχει, παρά το γεγονός ότι δεν κατόρθωσε να μπει στη Βουλή. «Το κίνημά μας θα είναι εδώ και αύριο» είπε χαρακτηριστικά. 




«Η Ελλάδα από αύριο χρειάζεται κυβέρνηση με ξεκάθαρο προοδευτικό πλαίσιο. Κανένα κόμμα ακόμη και αυτοδύναμο δεν μπορεί στις σημερινές συνθήκες μόνο του. Το έργο που πρέπει να γίνει χρειάζεται πολλές πλάτες. Να συνεργαστούμε για να μην μπει η Ελλάδα σε μία δίνη περιπετειών», σημείωσε ο Γιώργος Παπανδρέου και επέμεινε στην άποψή του για δημοψήφισμα.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.