ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τρελό μπάχαλο στον ΑΝΤ1 - Τι συμβαίνει με το κανάλι του Αμαρουσίου;;

media
Κύμα απολύσεων και αποχωρήσεων έχει σημειωθεί τον τελευταίο καιρό στο κανάλι του Αμαρουσίου...
αφού δεν συνεργάζονται πλέον με το σταθμό ακόμα και πρωτοκλασάτα στελέχη, όπως η Κατερίνα Γκαγκάκη. Ωστόσο φαίνεται πως οι ιθύνοντες έχουν και άλλα πλάνα στο μυαλό τους, που δεν συνάδουν ακριβώς με την πολιτική των περικοπών.

Καινούργια εκπομπή λέγεται ότι στήνουν στον ΑΝΤ1 με σκοπό να βγαίνει στον αέρα κάθε σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Η θεματολογία της θα είναι ψυχαγωγική και για την παρουσίασή της επελέγη η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ σκοπός του σταθμού είναι η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Από τη μία «κύμα απολύσεων» στον ΑΝΤ1 και από την άλλη «ετοιμάζουν καινούργια εκπομπή»
.
Πράγματι όλα τα παραπάνω ισχύουν αλλά είναι ακόμα σε… πρωτογενές στάδιο και ακόμα… στα χαρτιά, χωρίς να έχει προχωρήσει η εφαρμογή τους. Και μπορεί να μην διαθέτω το χάρισμα να «διαβάζω» το μέλλον, αλλά εκτιμώ ότι η συγκεκριμένη εκπομπή, αν θα βγει στον αέρα, θα βγει την επόμενη σεζόν και όχι τώρα που στο Μαρούσι γίνεται… της περικοπής. Βέβαια, όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι αληθή και πράγματι στον ΑΝΤ1 θέλουν να βγάλουν μία καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή τα σαββατοκύριακα καθώς στελέχη του σταθμού πιστεύουν ότι ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο το πρόγραμμά τους είναι… φτωχό και το μόνο που παρουσιάζουν σε αυτό ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό το «Dancing with the stars» και τώρα το «Voice» που μπορεί να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, αλλά δεν παύει να είναι το μόνο… fresh πρόγραμμα ανάμεσα σε τόσα… vintage!

Η πρόταση λοιπόν έχει κατατεθεί εδώ και καιρό και για το λόγο αυτό έχει γίνει και συνάντηση με τη Μαρία Μπεκατώρου για να αναλάβει την παρουσίασή της. Η παραγωγή θα είναι εσωτερική και το μόνο στο οποίο θα προκαλέσει αλλαγές είναι στο μηχανισμό λειτουργίας του σταθμού τα σαββατοκύριακα καθώς πρέπει να υπάρξει βάρδια τεχνικών που θα εργάζεται για την εκπομπή. Κι αυτό σε περίοδο οικονομικής κρίσης και περικοπών βάζει φρένο σε αυτούς που την υποστηρίζουν καθώς η «τρόικα» του ΑΝΤ1 που έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα το «σκούπισμα» θεωρεί ότι το πρόγραμμα θα κοστίσει στο σταθμό αλλά δεν θα φέρει εισοδήματα αφού δεν υπάρχει η απαιτούμενη διαφημιστική κίνηση για να συντηρήσει το κόστος της.

Βέβαια οι υποστηρικτές της εκπομπής θεωρούν και έχουν καταθέσει πρόταση πολύ μικρού κόστους, εσωτερικής παραγωγής, θεωρώντας ότι πρέπει ο ΑΝΤ1 να βγάζει καινούργια προγράμματα και να μην είναι μόνο με αρχειακό υλικό! Πιστεύουν δε ότι τη συγκεκριμένη ζώνη, τα πρωινά του σαββατοκύριακου, υπάρχει κενό αφού οι αντίστοιχης θεματολογίας ανταγωνιστικές εκπομπές σε ALPHA και EPSILON δεν σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις και μπορεί αυτοί με τη δική τους εκπομπή να κερδίσουν τους τηλεθεατές.

Κοντολογίς; Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η εκπομπή θα βγει στον αέρα και πότε θα βγει! Εκτίμηση; Δύσκολο για φέτος και τους επόμενους μήνες θα κριθεί αν θα βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν και δεν θα παραμείνει «ένα ακόμα σχέδιο του ΑΝΤ1»! Και αν ρωτάτε γιατί η «είδηση» κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες, μετά το «κύμα απολύσεων» στον ΑΝΤ1, ε… δεν είναι και δύσκολο να σκεφτεί κάποιος ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθούν να αλλάξουν την εικόνα και απέναντι στις περικοπές να προβάλλουν ότι «ετοιμάζουν κάτι καινούργιο» έστω και αν η αλήθεια είναι ότι η «τρόικα» του σταθμού έχει ακόμα πολύ… σκούπισμα!
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.