ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κωνσταντοπούλου: Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό..

kwnstantopoulou-exw-ameristi-empistosuni-ston-prothipourgo
Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη της στις ενέργειες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της διαπραγμάτευσης. Δεν έχω κανέναν λόγο να μην έχω εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό» και συνέχισε κάνοντας αναφορά σε προσπάθειες υπονόμευσης της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας: «Οι προσπάθειες που γίνονται διαρκούσης της διαπραγμάτευσης να υπονομευθεί η θέση της Ελλάδας στη διαπραγμάτευση, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο».



Όπως είπε ακόμη, «η ανακοίνωση της 20ής Φεβρουαρίου, περιέχει τον οδικό χάρτη της διαπραγμάτευσης και τίποτε παραπάνω. Σε σχέση με τον οδικό χάρτη της διαπραγμάτευσης, πλέον έχουμε διανύσει έναν δρόμο.
 
Είναι άστοχο να αναφερόμαστε στην 20ή Φεβρουαρίου όταν είμαστε 3 μήνες μετά. Μην επιμένετε σε μονοσήμαντες ερμηνείες. Και στο κομμάτι της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, ελέγχεται η πλευρά των δανειστών για το αν ενεργεί καλόπιστα. Υπάρχει δριμεία κριτική που πρέπει να ασκηθεί στην πλευρά των δανειστών».



«Δεν μου έχουν ζητηθεί τα χρήματα της Βουλής»
Τη δική της απάντηση έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με τα αποθεματικά της Βουλής. Συγκεκριμένα, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως «ο πρόεδρος της Βουλής δεν είναι διαχειριστής τραπεζικών λογαριασμών και αποθεματικών».

Παράλληλα, επεσήμανε πως «δεν μου έχει ζητηθεί να μεταφέρω χρήματα της Βουλής» και συνέχισε λέγοντας πως«την Παρασκευή μου εστάλη μια επιστολή από τον κ. Μάρδα της οποίας θα ερευνήσω το πλαίσιο και θα ακολουθήσω τη νόμιμη διαδικασία».


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.