ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Οι πρώτοι 3 μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι»

oi-pwtoi-treis-mines-tis-egkumosinis-itan-duskoloi
Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετράει η Βανέσσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης, καθώς στις αρχές Αυγούστου θα υποδεχτούν τον γιο τους.

Η τραγουδίστρια, η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της ανέφερε στο People ότι ανυπομονεί να γεννήσει.

«Αυτοί οι εννέα μήνες έχουν διάφορα στάδια, προκειμένου να προετοιμαστεί η μαμά για αυτή τη νέα κατάσταση που έρχεται. Βιώνεις διάφορα συναισθήματα, όπως άγχος, φόβο, άρνηση, χαρά κι όλα αυτά πρέπει να ηρεμήσουν για να ισορροπήσουν μέσα σου. Είναι μαγικό αυτό που έχει κάνει η φύση ώστε να προετοιμάσει τους γονείς για τα νέα δεδομένα της ζωής τους.»

Όπως εξομολογείται, το πρώτο τρίμηνο δεν ήταν σε καλή σωματική και ψυχολογική κατάσταση.

«Οι ορμόνες μου έκαναν πάρτι. Είχα πολλές ναυτίες, υπνηλία και δεν μπορούσα ακόμη να το διαχειριστώ, οπότε είχα άρνηση να διαβάσω βιβλία εγκυμοσύνης. Μάλιστα, μου είχαν φέρει αυτά τα τεράστια βιβλία-εγκυκλοπαίδειες, αλλά ούτε τα πλησίαζα. Από το δεύτερο τρίμηνο, που ηρέμησα, άρχισα να διαβάζω βιβλία και να ενημερώνομαι από το Διαδίκτυο. Γενικά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ενημερώνομαι για κάτι συγκεκριμένο που με απασχολεί. Είμαι ψυχαναγκαστική» είπε και πρόσθεσε: « Μετά τον έκτο μήνα ξεκίνησα μαθήματα ανώδυνου τοκετού με τις μαίες και μεταξύ άλλων συζητάμε για τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα και μου εξηγούν πότε ξεκινάει η διαδικασία του τοκετού.»

Όσο για το πώς βίωσε τις αλλαγές στο σώμα της; «Κι αυτό το κομμάτι είναι λίγο τρομακτικό, από όλες τις απόψεις, και πολύ πρωτόγνωρο. Χτες το συζητούσα με μια φίλη μου και της έλεγα πως αισθάνομαι σαν τα καγκουρό που κουβαλάνε μέσα τους τα παιδιά τους. Βλέπω το μωρό στον υπέρηχο να κουνιέται, το νιώθω μέσα στο σώμα μου και μου είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσω».

Πηγή: star.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.