ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αξεσουάρ με ενσωματωμένο φορτιστή για το Apple Watch

aplle-300x190
Mε την κυκλοφορία των ρολογιών της Apple τα διάφορα third-party αξεσουάρ για το ρολόι είδαν μεγάλη άνοδο γενικότερα.
 
Τα εξαρτήματα αυτά χρειαζόταν το φορτιστή που προμηθεύει η Apple για να φορτίσουν το ρολόι. 

Ωστόσο, η Apple θα επιτρέψει σύντομα στους κατασκευαστές αυτούς να δημιουργήσουν και να κυκλοφορήσουν stands και docks ώστε να στέκεται το ρολόι με ενσωματωμένο φορτιστή, σύμφωνα με το 9to5Mac.

Η αλλαγή αυτή έρχεται για τους κατασκευαστές της Apple’s Made για το Apple Watch Program, η οποία είναι παρόμοια με το Made για το πρόγραμμα iPhone / iPod / iPad, περισσότερο γνωστό ως απλά το πρόγραμμα των Mfi. 

Αυτό θα επιτρέψει στους κατασκευαστές να διατηρήσουν και να κρατήσουν το μαξιλάρι φόρτισης στο τέλος του καλωδίου φόρτισης του Apple Watch, έτσι ώστε να μπορούν να τo εγκαταστήσουν στα dock και stand αξεσουάρ. 

aplle

Προηγουμένως, οι χρήστες έπρεπε να εισάγουν το δικό τους καλώδιο φόρτισης τους στα third-party αξεσουάρ, καθιστώντας τα προϊόντα αυτά να είναι λίγο περίπλοκα να συνδεθούν.

Ωστόσο, είναι άγνωστο προς στιγμήν πότε θα κυκλοφορήσουν επίσημα τα αξεσουάρ αυτά από την Apple.Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο κάποια δείγματα που δεν έχουν πάρει την τελική έγκριση.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.