ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κατάποση σπέρματος: Πότε το κάνει η γυναίκα στο σεξ- Τι παθαίνει

sex_300x190
Παλαιότερα το στοματικό σεξ ήταν μια περιορισμένη πρακτική που χρησιμοποιούσαν τα ζευγάρια. Αλλά στο 2014 έχει γίνει πια μια από τις πιο συνηθισμένες πρακτικές του σεξ η πλειοψηφία των ενεργά σεξουαλικών ζευγαριών το προτιμούν. Σύμφωνα με βρετανικές έρευνες οι πιο συνηθισμένες ηλικίες όπου συναντάμε το στοματικό σεξ είναι οι ηλικίες 25- 34 αλλά θεωρείται πολύ συχνή πρακτική και σε ηλικίες κάτω των 20 ετών. Πολύ συχνό είναι επίσης και στις ηλικίες 45-54 μιας και το 52% των συντρόφων το προτιμούν .

Kείμενο του συγγραφέα και σεξολόγου Dr David Delvin

Γιατί το προτιμούν οι άνδρες- Γιατί οι γυναίκες;
Το βασικό πλεονέκτημα του στοματικού σεξ θεωρείται ότι είναι η εμπλοκή σε ένα διαφορετικό σεξουαλικό παιχνίδι που μπορεί να ανάψει τη σπίθα στη σχέση. Αυτό άλλωστε είναι και το βασικό επιχείρημα των φανατικών θαυμαστών του… Για τις γυναίκες ειδικά το στοματικό σεξ είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τον οργασμό ειδικά για εκείνες που δυσκολεύονται να φτάσουν στην κορύφωση. Οι περισσότεροι άνδρες όπως γνωρίζουμε λατρεύουν επίσης να τους κάνουν στοματικό έρωτα αλλά ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία εκείνοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης θεωρούν το στοματικό σεξ ως μια πρακτική που πραγματικά μπορεί να τους χαλαρώσει και να διευκολύνει τη σεξουαλική πράξη.


Το στοματικό σεξ στη γυναίκα

Μια από τις τακτικές είναι να φιλήσεις και να γλύψεις τη γυναίκα στο αιδοίο. Σας οδηγία προς τους πιο άπειρους οι ειδικοί συνιστούν να ξεκινούν πρώτα από το αιδοίο και έπειτα να καταλήγουν στην περιοχή της κλειτορίδας. Οι νεότεροι εραστές θα πρέπει να μεριμνούν ώστε να είναι πάντα υγρή η περιοχή για να το απολαμβάνει η γυναίκα περισσότερο. Στην κλειτορίδα οι άνδρες θα πρέπει να αποφεύγουν να ασκούν μεγάλη πίεση με τη γλώσσα τους γιατί είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο. Το να καταφέρουν να τη διεγείρουν σωστά στο σημείο αυτό είναι το κλειδί για να έρθει η γυναίκα σε οργασμό.


Το στοματικό σεξ στον άνδρα
Οι πιο έμπειρες δηλώνουν ότι είναι καλό η γυναίκα να δίνει προσοχή και στην γύρω περιοχή των γεννητικών οργάνων αλλά και στη διέγερση των όρχεων του άνδρα. Η βάλανος επίσης μοιάζει να είναι το σημείο κλειδί μιας και εκεί υπάρχουν πολλές  νευρικές απολήξεις. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι προσεκτικές για να μην προκαλέσουν κάποια πληγή στον σύντροφό τους μιας και τα γεννητικά του όργανα είναι εξίσου ευαίσθητα στον πόνο- προσοχή λοιπόν στους τραυματισμούς που μπορεί αν προκαλέσουν τα δόντια. Αλλά και ο άνδρας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά την διείσδυση του πέους στην στοματική κοιλότητα της γυναίκας. Πολλές γυναίκες σοκάρονται από αυτή τη σεξουαλική συμπεριφορά και δεν θα πρέπει οι άνδρες να κινούνται με άγαρμπο τρόπο.

Γιατί σε πολλούς άνδρες αρέσει η ιδέα ότι θα τελειώσει στο στόμα σου;

Όσο περίεργο και αν φαίνεται σε κάποιες γυναίκες είναι πολύ πιθανόν ο άνδρας να νιώθει αυτή την ακατανίκητη επιθυμία λόγω της… φύσης του. Η όποια σεξουαλική πράξη λένε αρκετοί ψυχολόγοι ακόμα και όταν δεν μιλάμε για διείσδυση του πέους στον κόλπο της γυναίκας δεν μπορεί να αποκοπεί από την ίδια τη φύση της αναπαραγωγής ο άνδρας θέλει να γονιμοποιήσει τη γυναίκα. Ούτε καν στο στοματικό σεξ που είναι το κατεξοχήν ερωτικό παιχνίδι. Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνδρες δεν επιζητούν απλά τη διέγερση αλλά θέλουν και να τελειώσουν το στόμα της συντρόφου τους. Πολλοί δε νιώθουν ότι η γυναίκα τους απορρίπτει όταν εκείνη δε δέχεται το σπέρμα τους και την κατάποσή του ακόμα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η γυναίκα είναι υποχρεωμένη να προβεί σε σεξουαλικές πρακτικές που δεν επιθυμεί η ίδια και δεν της ταιριάζουν για να αποδείξει το θαυμασμό του συντρόφου της.
Από την άλλη μεριά μπορεί να υποθέσει κανείς ότι υπάρχει όντως μια εμμονή με την εκσπερμάτωση στο στόμα και σε αυτό έχουν συμβάλλει οι πρακτικές που τα πορνογραφικά θεάματα χρησιμοποιούν. Ας μην τα αποδίδουμε όλα στην ανθρώπινη φύση λοιπόν. Στην πορνογραφία το πιο συνηθισμένο σενάριο είναι ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν τη γεύση και τη μυρωδιά του σπέρματος. Στην πραγματική ζωή όμως μια γυναίκα μπορεί να θεωρεί το σπέρμα ακόμα και αηδιαστικό. Και ο άνδρας οφείλει να σεβαστεί τη σεξουαλική συμπεριφορά και επιθυμία της. Ο ερωτισμός της γυναίκας άλλωστε δεν αποδεικνύεται από το στοματικό σεξ.

Οι κίνδυνοι.

Ο κίνδυνος μόλυνσης από Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) είναι σαφώς μικρότερος από την κολπική η πρωκτική επαφή, ωστόσο είναι υπαρκτός.
Πιο συγκεκριμένα:

HIV

Ο κίνδυνος μετάδοσης του HIV αυξάνεται αν το πρόσωπο που εκτελεί την πράξη έχει κοψίματα ή πληγές στο στόμα του/ της, αν ο άνδρας εκσπερματώσει στο στόμα του/ της συντρόφου κι αν το πρόσωπο που του γίνεται ο στοματικός έρωτας έχει κάποιο άλλο ΣΜΝ. Ο κίνδυνος είναι κυρίως για το πρόσωπο που εκτελεί τη πράξη.

Έρπητας

Παρόλο που ο έρπητας των γεννητικών οργάνων και ο έρπητας του στόματος προκαλούνται συνήθως από διαφορετικά στελέχη του ιού, HSV-2 και του HSV-1, αντίστοιχα, είναι πιθανόν να μεταδοθεί ο ιός από τη μια περιοχή στην άλλη. Ως εκ τούτου είναι δυνατή η μετάδοση του έρπητα κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ. Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί κι από τους δυο συντρόφους, ενώ είναι μεταδοτικός ακόμη και όταν τα συμπτώματα δεν είναι εμφανή.

HPV

Είναι δυνατόν να εξαπλωθεί ο ιός του HPV μέσω του στοματικού έρωτα και σύμφωνα με μελέτες είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για τον καρκίνο του στόματος και του φάρυγγα.

Γονόρροια

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αυξητική τάση των λοιμώξεων του φάρυγγα που οφείλεται στη γονόρροια. Μπορεί να μεταδοθεί και από τους δύο συντρόφους κατά την διάρκεια της πεολειξίας, ενώ οι λοιμώξεις του φάρυγγα από γονόρροια είναι δύσκολο να θεραπευτούν. Υπάρχει περιορισμένη έρευνα που να υποδηλώνει ότι είναι δυνατόν για κάποιον να μολυνθεί κατά την διάρκεια αιδοιολειξίας, ενώ η μετάδοση του ιού στην γυναίκα που της γίνεται στοματικός έρωτας είναι σχεδόν απίθανη.

Χλαμύδια

Τα χλαμύδια είναι δυνατόν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια της πεολειξίας, ενώ βρίσκονται σε κίνδυνο μόλυνσης και οι δυο σύντροφοι. Κατά την αιδοιολειξία ο κίνδυνος μόλυνσης είναι παρόμοιος με αυτόν της γονόρροιας.

Σύφιλη

Η σύφιλη είναι εξαιρετικά εύκολο να μεταδοθεί μέσω του στοματικού σεξ. Σε ορισμένες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, το στοματικό σεξ έχει αποδειχθεί ότι είναι υπεύθυνο για το 15% των περιπτώσεων σύφιλης. Αν και η σύφιλη μπορεί να μεταδοθεί μόνο με την παρουσία των συμπτωμάτων, οι ανώδυνες πληγές που μπορεί να υπάρχουν είναι εύκολο να μην γίνουν αντιληπτές.

Ηπατίτιδα

Η έρευνα είναι ελλιπής ως προς το εάν η ηπατίτιδα Β μπορεί να μεταδοθεί μέσω του στοματικού σεξ. Η στοματική-πρωκτική επαφή όμως είναι σίγουρα ένας παράγοντας κινδύνου για λοίμωξη από ηπατίτιδα Α και μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας κινδύνου για την ηπατίτιδα Β. Τόσο η ηπατίτιδα Α και Β μπορούν να προληφθούν με εμβόλια.

boro.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.