ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αλεξιάδης: Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις και των φυσικών προσώπων

alexiadis-300x190
Την πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών να δώσει παράταση και για τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων ανακοίνωσε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός.

Ο κ. Αλεξιάδης δεν έδωσε ακριβή ημερομηνία ωστόσο είπε χαρακτηριστικά ότι «θα πάει αρκετές μέρες». Όπως ανέφερε θα εκδοθεί σχετική απόφαση μέσα στην ημέρα.

«Αναγκαστήκαμε να δώσουμε παράταση για τα νομικά πρόσωπα επειδή έχουμε το πρόβλημα στο TAXIS το οποίο αποκτά διαστάσεις περίεργες. Πρέπει να ερευνήσουμε τι γίνεται ακριβώς εκεί πέρα», σημείωσε αρχικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤΚαι πρόσθεσε: «Θα δώσουμε παράταση και στα φυσικά πρόσωπα διότι δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά όταν έχουμε αυτά τα τεχνικά προβλήματα, τα οποία δεν ξέρω για ποιο λόγο –με ποια περίεργη σύμπτωση-εμφανίστηκαν μόλις βγάλαμε το δελτίο Τύπου ότι δεν υπάρχουν παρατάσεις».
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like.Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.