ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αραβίδης: Δεν έχουμε ταβάνι στην ΑΕΚ

aravidis-300x190
Σίγουρος για τις δυνατότητες της ΑΕΚ στη φετινή Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την καριέρα του μέχρι σήμερα: «Θεωρώ ότι αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στην πορεία σου, πρέπει να έχεις την απαραίτητη υπομονή που πρέπει να έχουμε εμείς οι αθλητές. Ανήκω σους αθλητές που δεν το βάζουν ποτέ κάτω. Χαίρομαι που έχω πετύχει κάποια πράγματα, όμως δεν θεωρώ ότι έχω πετύχει κάτι σπουδαίο. Θέλω όταν τελειώσω το ποδόσφαιρο, όταν κάνω το ταμείο μου, να έχω πετύχει αυτά που ονειρεύομαι». 

Για το αν έχει κάποιο πρόσωπο κοντά του στα δύσκολα: «Κυρίως υπάρχει η δική σου θέληση και υπομονή. Με την οικογένειά μου και τη στήριξή της, όπως και τις οικογένειας κοντινών προσώπων που είναι κοντά μου, αφού τίποτα στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στην κοινωνία μας δεν είναι ρόδινο. Είμαι της άποψης πως χωρίς τη στήριξη κοντινών σου προσώπων και της οικογένειάς σου δεν θα καταφέρεις τίποτα».

Για την ΑΕΚ της περσινής και της φετινής περιόδου: «Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, ένας τεράστιος σύλλογος και έχει παραμείνει αυτή η φιλοσοφία. Επίσης, ο κ. Δέλλας έμεινε στην ομάδα και έχουμε το ίδιο σκεπτικό. Φέτος επιστρέφουμε εκεί που πραγματικά ανήκουμε. Είναι τιμή μας που κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο και επιστρέφει για να δει την ομάδα που περιμένει πράγματα από εκείνη. Περιμένουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Οι στόχοι μας δεν έχουν ταβάνι, χωρίς να λέμε πολλά λόγια, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε». 

Για τους στόχους: «Το επίπεδο ανεβαίνει από πέρσι, αφού αντίπαλοί μας είναι πιο δυνατοί. Προσεγγίζουμε διαφορετικά τα ματς, όμως συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο τα παιχνίδια και θέλουμε να τα δίνουμε όλα. Σε αυτό πιστώνεται την επιτυχία και ο προπονητής, αφού εκείνος μας δίνει τις απαραίτητες οδηγίες».

filathlos.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.