ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΝΔ: Στην τελική ευθεία – Ουδέτερη στάση Τζιτζικώστα

oudeteri_stasi_tzitzikosta_300_190
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος στη Νέα Δημοκρατία, ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, στις 10 Ιανουαρίου.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας
ο οποίος την πρώτη Κυριακή κατέλαβε την τρίτη θέση, με δήλωσή του, κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν κατά συνείδηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες δεν χρειάζονται ούτε γραμμές, ούτε υποδείξεις, ούτε καθοδήγηση. Θα αποφασίσουν με βάση τη συνείδησή τους και μόνο. Η ελεύθερη βούληση των φίλων της παράταξής μας δεν πρέπει να χειραγωγείται και αυτό οφείλουν να το σεβαστούν όλοι και πρώτος εγώ» είπε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.



Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από τη Θεσσαλονίκη στα μέσα ενημέρωσης της Κεντρικής Μακεδονίας, τόνισε ότι θα είναι ένας πρόεδρος που δεν θα επηρεάζομαι από τα “ικός”, αλλά από τα προσόντα των στελεχών». 

Οι διακρίσεις «μεϊμαρακικός» – «μητσοτακικός» είναι τεχνητές και θα εξαφανιστούν, σημείωσε ο διεκδικητής της ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνοντας ότι «εφόσον το κόμμα εγγυηθεί δημοκρατικές διαδικασίες, τα “ικός” θα εξαφανιστούν και αν δεν εξαφανιστούν, θα ελαχιστοποιηθούν πλήρως». 



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι ως άνθρωπος αποφεύγει τα άκρα, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι νεοφιλελεύθερος και ότι η υποψηφιότητά του δεν έχει κανένα ταξικό χρώμα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στη «Ναυτεμπορική», υποστήριξε ότι η πολιτική των απολύσεων της κυβέρνησης Σαμαρά υπήρξε εσφαλμένη, λέγοντας ότι για τους ασθενέστερους ενδιαφέρεται πραγματικά εκείνος που αγωνίζεται για την ανάπτυξη και την αύξηση της απασχόλησης.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.