ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στο Σύνταγμα οι πρώτοι αγρότες

to_xroniko_kathodou_agroton_stin_athina-12-2-16
Στην Αθήνα κατευθύνονται κτηνοτρόφοι και αγρότες από τουλάχιστον 68 μπλόκα όλης της χώρας. Το ραντεβού είναι στην πλατεία Συντάγματος στις 17:00 και λίγο πριν τις 16:00 άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι αγρότες της Κρήτης και της Πελοποννήσου. 

Οι διαδηλωτές έχουν ραντεβού μπροστά από τη Βουλή, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, ζητώντας παράλληλα τη βελτίωση του φορολογικού νομοσχεδίου. Το αγροτικό συλλαλητήριο θα έχει χαρακτήρα διαμαρτυρίας όλων των επαγγελματικών κλάδων ενάντια στο Ασφαλιστικό, αφού συμμετοχή έχει δηλώσει η ΑΔΕΔΥ.

Το χρονολόγιο των εξελίξεων:

16:50 
Αυξάνεται ο κόσμος στο Σύνταγμα

16:00 Στα διόδια των Αφιδνών βρίσκονται αυτή την ώρα 20 τρακτέρ από τη Θεσσαλία. Εκεί τους περιμένουν συνάδελφοί τους με πούλμαν και όλοι μαζί θα μεταβούν έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το παναγροτικό συλλαλητήριο.

15:50 Στην πλατεία Συντάγματος έχουν στηθεί και σκηνές από αγρότες που έχουν αποφασίσει να διανυκτερεύσουν στην πλατεία. Να σημειωθεί ότι κλειστοί παραμένουν από την τροχαία όλοι οι γύρω δρόμοι από το Σύνταγμα με την αστυνομική παρουσία να είναι έντονη. 
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.