ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έρημη πόλη η Μυτιλήνη λόγω της απεργίας

erimi_poli_i_mitilini_logo_apergias_4-2-16
Έρημη όλη η Μυτιλήνη σήμερα λόγω της γενικής απεργίας: Το σύνολο των επιχειρήσεων κάθε λογής παρέμεινε κλειστό, ενώ πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην απεργία εργαζομένων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

Οι συγκεντρώσεις ξεκίνησαν στις 11 το πρωί: Στην Πλατεία Σαπφούς πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου καθώς και μελών του ΠΑΜΕ. 

Στην πλατεία Σαπφούς συγκεντρώθηκαν και οι δικηγόροι της Λέσβου. Στα Κεντρικά Λύκεια πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και πρωτοβάθμιων σωματείων. 

Τέλος στο Επιμελητήριο συγκεντρώθηκαν έμποροι και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες. Επίσης στην Επάνω Σκάλα συγκεντρώθηκαν οι αγρότες, οι οποίοι κινήθηκαν και αυτοί προς την πλατεία Σαπφούς. 

Τελικός προορισμός όλων η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, η οποία κατελήφθη συμβολικά. Εκεί κατατέθηκαν και τα ψηφίσματα των συγκεντρωμένων που εναντιώνονται στο νοσμοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Στη διαδήλωση συμμετείχε και μεγάλος αριθμός ενστόλων, ενώ ο συνολικός αριθμός των διαδηλωτών, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, υπολογίζεται στα 4.000 άτομα.


real.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.