ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η αποκάλυψη του Γιάννη Βαρδή για τη σύλληψη της κόρης του που μας άφησε άφωνους

vardis
Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ!...Για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του Νατάσσα Σκαφιδά, αλλά και για το πώς έγινε η… σύλληψη της κορούλας του μίλησε στο περιοδικό People ο Γιάννης Βαρδής.

«Η Νατάσσα ήθελε παιδί αρκετό καιρό πριν. Της έλεγα πως ακόμα δεν είναι η ώρα, διότι είχε φύγει από την ζωή ο πατέρας μου και ήθελα να ηρεμήσω και να ωριμάσει μέσα μου η σκέψη πως θέλω παιδί. Ο ερχομός της μικρής ήταν απόλυτα συνειδητός. Θυμάμαι πως μια μέρα της είπα ‘’σήμερα θα κάνουμε παιδί’’ και όντως εκείνη την ημέρα έγινε η σύλληψη. Χωρίς να μπορώ να σου δώσω κάποια λογική εξήγηση, ήξερα πως εκείνη την ημέρα θα γινόταν. Το πίστευα», είπε ο τραγουδιστής.

Τι και αν για κάποιους  η Παρασκευή και 13  θεωρείται γρουσούζικη μέρα, για τον Γιάννη Βαρδή όμως θα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, αφού τότε γεννήθηκε η πριγκίπισσά του.

«Η Νατάσσα έκανε καισαρική. Ήμουν δίπλα στην γυναίκα μου, την στήριξα, της κρατούσα το χέρι και μιλούσαμε συνέχεια. Είχε άγχος και έκλαιγε. Ήταν στην τσίτα, διότι φοβόταν μήπως πονέσει. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήμουν ο πρώτος που αντίκρισε το μωρό μας. Αφού η μαία έκοψε τον ομφάλιο λώρο, το έπλυνε και το έφερε κατευθείαν στην αγκαλιά της. Ήταν μια συγκινητική στιγμή, ποτέ δεν θα την ξεχάσω. Το παιδί έχει γαληνέψει πολύ την ζωή μου»,λέει και περιγράφει τη νέα του ζωή με το μωρό:

«Αλλάζω πάνες, αποστειρώνω τα μπιμπερό και γενικά προσπαθώ να κάνω τα πάντα. Είμαι δίπλα στη Νατάσσα σε όλα. Μου λέει συνεχώς ‘’ευχαριστώ’’, αλλά της εξηγώ πως δεν υπάρχει λόγος διότι το κάνω με όλη μου την καρδιά.Είναι ένα ένστικτο που βγαίνει στους περισσότερους όταν γίνονται γονείς. Βέβαια, έχω ένα μικρό θέμα με τις πάνες και τις μυρωδιές, αλλά το αντιμετωπίζω!».

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.