ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χτύπησαν νοσοκομείο και κλινική για παιδιά στο Σλαβιάνσκ της Ουκρανίας...

Δεν έχει τέλος η βία στο Σλαβιάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας, όπου την Παρασκευή ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε μία κλινική για παιδιά. Η επίθεση σημειώθηκε στις 5 τα...
ξημερώματα, ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, παρά μόνο για σοβαρές ζημιές στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται η παιδική πολυκλινική στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το "protothema.gr" περισσότερες ζημιές υπέστη το νοσοκομείο το οποίο βρίσκεται δίπλα στην πολυκλινική. Ωστόσο, το Κίεβο ισχυρίζεται ότι το «χτύπημα» πραγματοποιήθηκε από την πολιτοφυλακή γιατί είχε σκοπό να προκαλέσει θύματα και να κατηγορήσει στη συνέχεια τον ουκρανικό στρατό.

Πάντως, σήμερα, ο προσωρινός υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Μιχάιλο Κοβάλ, είπε ότι ουκρανικές δυνάμεις θα συνεχίσουν τη στρατιωτική επιχείρηση κατά των φιλορώσων αυτονομιστών στα ανατολικά, «μέχρι να αποκατασταθεί η ειρήνη και η τάξη στην περιοχή».

«Έργο μας είναι να φέρουμε την ειρήνη και την τάξη στην περιοχή», είπε ο Κοβάλ.

Οι δηλώσεις του έγιναν μετά την χθεσινή κατάρριψη ελικοπτέρου του ουκρανικού στρατού που μετέφερε ενισχύσεις στην πόλη Σλαβιάνσκ, θέατρο σφοδρών συγκρούσεων στην περιοχή του Ντονέτσκ, που έχει κηρύξει την αυτονομία της από το Κίεβο, κατά την οποία σκοτώθηκαν 14 στρατιώτες, μεταξύ τους και ο στρατηγός της Εθνοφρουράς.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.