ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μάνα βίασε το φίλο της κόρης της!

Μάνα βίασε το φίλο της κόρης της!
H 38χρονη Heather Salines (φωτο) κατηγορείται  ότι αποπλάνησε τον 15χρονο φίλο της κόρης της. H kinky είδηση προέρχεται από τις HΠA και κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας...
συζητήσεις για τον βιασμό του 15χρονου και τις σεξουαλικές ορέξεις της 38χρονης.

H Heather Salines, βίασε το νεαρό και στη συνέχεια για να τον δελεάσει και να επαναληφθεί η πράξη, του έστελνε στο κινητό του και γυμνές της φωτογραφίες. Αποκαλύφθηκε όταν ένας συμμαθητής του ανήλικου ανέφερε στις αρχές ότι στο κινητό τηλέφωνο ενός φίλου του υπάρχουν γυμνές selfies μια μητέρας.

Άμεσα η αστυνομία συνέλαβε την 38χονη η οποία οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστή. Στην ερώτηση του δικαστικού γιατί είχε σεξουαλικές επαφές με έναν ανήλικο η απάντηση της 38χρονης ήταν αποστομωτική: «Δε συμπεριφερόταν σαν 15χρονο» είπε και πρόσθεσε ότι δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και ότι βγήκε εκτός ελέγχου λίγο μετά τη γνωριμία της με τον 15χρονο.

Η 38χρονη παραδέχθηκε ότι είχε έρθει σε ερωτική επαφή με τον ανήλικο δύο φορές, σε ένα ξενοδοχείο και στο αυτοκίνητό της. Η Salines που αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 7.500 δολαρίων, αν καταδικαστεί κινδυνεύει με 10ετή ποινή κάθειρξης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.