ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το δημαρχείο Θεσαλονίκης αλλάζει όψη.!

dimarxeio thesalonikis
Το καινούριο "ρούχο", που φόρεσε πρόσφατα το πρώτο δημοτικό κτίριο της Θεσσαλονίκης, φαίνεται πως αρχίζουν να ζηλεύουν κι άλλα, τα οποία επιθυμούν να "ντύσουν" τους τοίχους τους με wallster.

Στην ουσία, το wallster (wall+poster) είναι ο γιγάντιος εκτυπωμένος μουσαμάς που κάλυψε το κτίριο της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του κεντρικού Δήμου, στην οδό Μοναστηρίου. 

Τώρα, ένας νέος -ακόμη μεγαλύτερος- μουσαμάς ετοιμάζεται να τοποθετηθεί σε εμπορικό κέντρο που ανοίγει προσεχώς στην πόλη.

Το wallster, μια ψηφιακή street art, έφτασε στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία της καινοτόμου εταιρίας Artifesto, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πρώτη γιγαντοαφίσα, που τοποθετήθηκε σε επιφάνεια 120 τετραγωνικών μέτρων, έχει τίτλο "Close the Tap" και αποτελεί δημιούργημα της Σοφίας Πιστοφίδου, στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού διαγωνισμού "Νερό - Πολύτιμο Αγαθό".

Αυτό το διάστημα "τρέχει" ο δεύτερος διαγωνισμός για μια γιγαντοεκτύπωση 530 τετραγωνικών μέτρων που θα τοποθετηθεί σε εμπορικό κέντρο, με θέμα "Σχεδίασε αισιόδοξα". 

Ήδη, έχουν υποβληθεί 102 προτάσεις, έργα επαγγελματιών και ερασιτεχνών καλλιτεχνών, τα οποία μέσα στις επόμενες ημέρες θα τεθούν σε ψηφοφορία για να επιλεγεί το επικρατέστερο που θα εκτυπωθεί σε μουσαμά.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.