ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ο Σαμαράς.!

samaras
Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Την έντονη ανησυχία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, τόσο στις συναντήσεις που είχε με τοπικούς φορείς κατά τη διήμερη επίσκεψη του στη Μεσσηνία, όσο και στους στενούς του συνεργάτες αμέσως μετά τις δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου και του πρωθυπουργού.

Ο Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε χθες το απόγευμα από την Καλαμάτα και αμέσως μετέβη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και από εκεί παρακολούθησε την συνέντευξη τύπου της Α. Μέρκελ με τον Αλ. Τσίπρα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμά πως η κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ζητά χρήματα χωρίς σχέδιο και πυξίδα για να υπάρξει ρευστότητα στην αγορά.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως από την συνάντηση στο Βερολίνο δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα, καθώς η Α. Μέρκελ τον παρέπεμψε στο Eurogroup και τους… θεσμούς. «Ο κ. Τσίπρας εκτός από τα χρήματα χάνει και πολύτιμο χρόνο», σημείωναν συνομιλητές του Αντώνη Σαμαρά.

Βλέποντας την αβεβαιότητα για την ελληνική οικονομία καθημερινά να αυξάνεται ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ευ. Βενιζέλο και με τον Στ. Θεοδωράκη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κοινό ευρωπαϊκό μέτωπο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, τα επόμενα 24ωρα να επιδιώξει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει την σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

«Η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κάνει το παν, για να βγει από τα αδιέξοδα που η ίδια έχει δημιουργήσει και να εφαρμόσει τη συμφωνία που υπέγραψε στις 20 Φλεβάρη. Γιατί κάθε μέρα που περνά ο λογαριασμός μεγαλώνει», ήταν το πρώτο σχόλιο του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη.

Ωστόσο, λίγη ώρα πριν από την κρίσιμη συνάντηση στο Βερολίνο κύκλοι της ΝΔ ανέβαζαν κατακόρυφα τους αντιπολιτευτικούς τόνους, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση «εκλιπαρεί» για χρήματα.

«Εμφανίζεται επί δύο μήνες να κάνει δήθεν "υπερήφανη διαπραγμάτευση", ενώ τώρα αποκαλύπτεται ότι στην πραγματικότητα αποδυνάμωσε τη θέση της χώρας κι έφτασε στο σημείο να εκλιπαρεί τους δανειστές να του δώσουν χρήματα», τόνιζαν χαρακτηριστικά κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.