ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σωστή επιλογή γυαλιών οράσεως ανάλογα με το σχήμα προσώπου.!

woman gialia
Για πολλές γυναίκες η επιλογή γυαλιού οράσεως προκαλεί πονοκέφαλο. Οι επιλογές είναι πολλές αλλά οι περισσότερες παραμένουν αναποφάσιστες όταν έρχεται η ώρα για την αγορά τους.
 
Τα γυαλιά χαρίζουν γοητεία. 

Είναι μία σοφιστικέ και sexy πινελιά για το στιλ. Γι” αυτό ακριβώς το λόγο η επιλογή τους πρέπει να γίνεται με σωστό τρόπο και γνώση για το τι ακριβώς ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο. 

Είναι ένα αξεσουάρ που το φοράτε σχεδόν πάντα γι” αυτό χρειάζεται προσοχή.

Αυτό που πρέπει σε πρώτη φάση να κάνετε είναι να παρατηρήσετε καλά το πρόσωπό σας και να αντιληφθείτε σε τι τύπο ανήκετε. Επίσης, μπορείτε για καλύτερο αποτέλεσμα να συμβουλευτείτε τον οπτικό σας.

Τα διάφορα σχήματα προσώπου είναι τα παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε τη σύγκριση με τις celebrities για να βρείτε τον τύπο σας.

Εάν έχετε τετράγωνο σχήμα προσώπου σαν τη Sandra Bullock, επιλέξτε γυαλιά οράσεως με γωνίες στρογγυλεμένες με ροπή προς τα πάνω και να εξέχουν από το πρόσωπο.

Για όσες διαθέτουν πρόσωπο- καρδιά σαν την Reese Whitherspoon, η καλύτερη επιλογή είναι ο παχύς σκελετός.

Για τα οβάλ πρόσωπα όπως της Jada Pinkett Smith οι επιλογές είναι αρκετές, διότι ταιριάζουν όλα τα είδη γυαλιών στο συγκεκριμένο σχήμα.

Τέλος, πρόσωπα σε στρογγυλό σχήμα όπως διαθέτει η Mila Kunis, χρειάζονται ένα σκελετό σε σχήμα »πεταλούδας» όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται.

Πηγή: jenny.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.