ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Θρήνος στο ΤΕΙ της Πάτρας για το θάνατο του κρητικού σπουδαστή που ξεψύχησε στο λεωφορείο!

thanatos se foithth
Σαν κεραυνός έπεσε στο ΤΕΙ της Πάτρας η είδηση για την απώλεια του 20χρονου σπουδαστή στο β’ εξάμηνο του τμήματος λογοθεραπείας  Μιχάλη Παντατοσάκη  ο οποίος κατέληξε  στο ΚΤΕΛ του Κηφισού ενώ ταξίδευε με υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαϊας και στο ύψος του Αιγάλεω ένοιωσε αδιαθεσία.
Όπως αναφέρει το patrastimes, η διοίκηση της σχολής τονίζει πως δεν είχε δηλώσει πως αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας.
Στις τάξεις των συμφοιτητών του στο τμήμα  λογοθεραπείας  επικρατούσε σήμερα θλίψη καθώς κανένα δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Μιχάλης δεν είναι ποια στη ζωή

Το χρονικό
Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίχθηκε χθες το μεσημέρι, με έναν φοιτητή που ταξίδευε με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαϊας, από Πάτρα προς Αθήνα, στο δρομολόγιο των 13:30.
Πιο αναλυτικά, όταν το λεωφορείο που κατευθύνονταν προς τα ΚΤΕΛ Κηφισού, κινούταν στο Αιγάλεω, ένας νεαρός που καθόταν δίπλα στον εν λόγω φοιτητή, ειδοποίησε τον οδηγό πως το άτυχο παλικάρι έχει χάσει τις αισθήσεις του.
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, άνδρες του οποίου έσπευσαν άμεσα στο σημείο και διεκόμισαν τον φοιτητή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Ο 22 χρονος φοιτητής από την Κρήτη άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.