ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κύπριος παρουσιαστής πήγε στα δικαστήρια για τις «ερωμένες» του

kupros
Δικαστικό αυτογκόλ έβαλε ο τηλεοπτικός παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών Γλαύκος Μιχαηλίδης, ο οποίος άσκησε αγωγή για κατ’ ισχυρισμό δυσφήμηση από τρεις πρώην ερωμένες του.

Η αγωγή που άσκησε -στο πλαίσιο της οποίας κατέθεσε και η σύζυγός του- απορρίφθηκε για δύο λόγους. Πρώτον, δεν κατάφερε να αποδείξει ότι η δυσφήμηση προήλθε από τις εναγόμενες πρώην ερωμένες του και, δεύτερον, επειδή κρίθηκε πως τα δυσφημιστικά σχόλια ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα!

Η επιστολή

Αφορμή για την έγερση της αγωγής αποτέλεσε μια μακροσκελής επιστολή η οποία είχε ως αποδέκτη τη σύζυγο του Γλαύκου Μιχαηλίδη. Στην εν λόγω επιστολή γινόταν εκτενής αναφορά στις εξωσυζυγικές σχέσεις του ενάγοντος με τις εναγόμενες.

Όπως ο ίδιος υποστήριξε καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου για απόδειξη της υπόθεσής του, από το περιεχόμενο της επιστολής «γινόταν αντιληπτό ότι αυτός είναι πρόσωπο ανήθικο και ανέντιμο, πρόσωπο που ψεύδεται και είναι χαμηλής ηθικής στάθμης και πρόσωπο που παρανομεί». Υποστήριξε επίσης ότι ως αποτέλεσμα της επίδικης επιστολής υπέστη σοβαρή ζημιά στην προσωπικότητα, την υπόληψη και αξιοπρέπειά του. Περαιτέρω, ήταν η θέση του ότι «έχει, δε, εκτεθεί ανεπανόρθωτα στους συμπολίτες του, στη σύζυγό του, και έχει μειωθεί η καλή φήμη και ο χαρακτήρας του, ενώ έχει επίσης υποστεί σοβαρό πλήγμα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία και κατά συνέπεια τεράστια οικονομική ζημία».

Πηγή: Εφ. Πολίτης
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.