ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

"'Εξυπνος" ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας - Δεν πλήρωνε τις ασφαλιστικές του εισφορές!!

prothipourgos portogalias
Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Πέδρο Πάσος Κοέλιο, δεν κατέβαλε τις ασφαλιστικές του εισφορές επί πέντε ολόκληρα χρόνια, από το 1999 μέχρι το 2004...
Την περίοδο εκείνη ο Κοέλιο εργαζόταν ως σύμβουλος στην εταιρεία επαγγελματικής κατάρτισης Tecnoforma.


Ο ίδιος ο Κοέλιο υπερασπίστηκε τον εαυτό του και υποστήριξε ότι «δεν είχε ποτέ ενημερωθεί για χρέος κοινωνικής ασφάλισης». Η καθημερινή εφημερίδα Publico ανέφερε ότι ο Κοέλιο είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο πως θα καταβάλει το ποσόν των οφειλών για να μην δημιουργηθούν «αβάσιμες κατηγορίες».

Την αποκάλυψη για τον κεντροδεξιό πρωθυπουργό της χώρας έκανε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Τύπο με την αντιπρόεδρο του σοσιαλιστικού κόμματος, Άνα Καταρίνα Μέντες, να δηλώνει ότι: «ο πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να δώσει μια σαφή εξήγηση στον πορτογαλικό λαό, δεν μπορεί να δηλώνει άγνοια του νόμου».

Η ίδια συμπλήρωσε ότι δεν είναι αποδεκτό ένας πρωθυπουργός που απαιτεί μεγαλύτερη αυστηρότητα στην πληρωμή χρεών από τους άλλους να εφαρμόζει διαφορετικούς κανόνες για τον εαυτό του.

Η εκπρόσωπος των αριστερών, Καταρίνα Μάρτινς, δήλωσε ότι  οι ενέργειες του πρωθυπουργού δεν εκπλήσσουν κανέναν σε μια περίοδο που οι απλοί πολίτες βάζουν δεύτερη υποθήκη στα σπίτια τους επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους!
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.