ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΙΣΠΑΝΙΑ: Συνελήφθη πρώην Υπουργός Οικονομικών!

ΒΟΜΒΑ
Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Ουκρανίας,...
Γιούρι Κολομπόφ, μετά από διεθνές ένταλμα που είχε εκδώσει η Ιντερπόλ με την κατηγορία της υπεξαίρεσης και άλλων οικονομικών ατασθαλιών.
Υπουργός του Γιανούκοβιτς

Ο Ουκρανός πρώην υπουργός Οικονομικών, τον οποίο οι διωκτικές αρχές αναζητούσαν από τον Αύγουστο του 2014, συνελήφθη σε ένα διαμέρισμα στο τουριστικό θέρετρο Αλτέα, στην ανατολική ακτή της Ισπανίας. Ο Κολομπόφ που ήταν κυβερνητικό στέλεχος της κυβέρνησης του πρώην προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος ανατράπηκε τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από την λαϊκή εξέγερση στην Ουκρανία, είχε εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές στο πολυτελές Altea Hills στις ακτές της Μεσογείου, όπως γράφει η εφημερίδα ABC.
Το Κίεβο ζητά την έκδοσή του
Η Ιντερπόλ είχε συμπεριλάβει τον Κολομπόφ, τον Γιανουκόβιτς και ένα άλλο πρώην μέλος της κυβέρνησης, στη διεθνή λίστα των καταζητούμενων Ουκρανών πρώην αξιωματούχων, κατόπιν αιτήματος του Κιέβου με την κατηγορία της υπεξαίρεσης και των οικονομικές ατασθαλιών.
Ο Ουκρανός πρώην υπουργός Οικονομικών, θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας για ανάκριση και ο δικαστής θα αποφασίσει εάν, θα προχωρήσει στην έκδοσή του στην Ουκρανία, σημειώνει η εφημερίδα ABC. Το υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τη σύλληψη του καταζητούμενου Ουκρανού πολιτικού. Ο φιλορώσος πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ζει στη Ρωσία μετά την ανατροπή του τον Φεβρουάριο του 2014.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.