ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΙΩΧΝΟΥΝ τους μελισσοκόμους μαρτυρίες που σοκάρουν.!

melissokomos
Καταγγελίες που σοκάρουν φτάνουν στο blog μας τις τελευταίες ώρες... Μελισσοκόμοι απελπισμένοι που διώκονται σα "σκουπίδια" μαζί με τα μελίσσια τους! Ένα ανύπαρκτο κράτος, που όχι μόνο δεν βοήθαει τη μελισσοκομία, αλλά την ωθεί στην απόλυτη καταστροφή με τις άχρηστες υπηρεσίες του.

Μετά την χθεσινή κοινοποίηση που κάναμε στο facebook , δόθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει μια θύελλα αντιδράσεων με μελισσοκόμους αγανακτισμένους, πλήρως απογοητευμένους από την κατάσταση του σήμερα.

melisokosmos

Η ΟΜΟΦΩΝΗ απάντηση απο τους μελισσοκόμους ηταν ΤΙΠΟΤΑ. Ενα τίποτα που χτυπά βαθιά μέσα στη καρδιά των μελισσοκόμων που ταΐζουν τον Ελληνικό λαό με τα τόσο σημαντικά προϊόντα της μέλισσας.

Το θέμα όμως δεν είναι η αδράνεια του κράτους απέναντι στη μελισσοκομία. Οι καταγγελίες που δεχτήκαμε στοχοποιούν υπηρεσίες του κράτους που εκτοπίζουν μελισσοκόμους με τρόπο παράνομο και κακόβουλο ακόμη και σε περιοχές ακατοίκητες , δάση , δρόμους κλπ.

Η διεύθυνση γεωργίας σε κατοικημένες περιοχές και δρόμους. Αυθαιρετούν πάνω στην άγνοια των μελισσοκόμων, και τους διώχνουν με το έτσι θέλω.Μελισσοκόμος καταγγέλλει ότι τον έδιωξαν ακόμη και από τα χωράφια λόγω ύπαρξης ποιμνιοστάσιου στα 800 μέτρα.

Νομίζοντας ότι έχουν την εξουσία στα χέρια τους αυθαιρετούν στην πλάτη μας. Με ποιό δικαίωμα κύριοι λέτε στους μελισσοκόμους να απομακρύνουν τις κυψέλες τους; Με ποιο δικαίωμα λειτουργείτε αυθαίρετα και τόσο καταστροφικά αυτού του κλάδου; 

Μήπως ήρθε η ώρα να βγουν ονόματα στη φόρα;

Φωνές διαμαρτυρίας που πρέπει όλοι να ακούσουμε...

Σχόλιο Αναγνώστη...

.Συμπληρωματικά σας αναφέρουμε ότι το υπουργείο Γεωργίας, ήδη, με το με αριθμό 222165/25-1-04 έγγραφό του, αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπό του. Τη σχέση της τροπολογίας Χατζημιχάλη, με εκείνης του Πάχτα. Ότι καταργεί τους σοφούς νόμους - προστάτες της Μελισσοκομίας, προκειμένου να προστατέψει “τα συμφέροντα των άλλων παραγωγικών τάξεων”(βλέπε ξενοδόχων Χαλκιδικής κλπ). Δείτε στη δεύτερη σελίδα του εγγράφου στο τέλος της τρίτης παραγράφου.

Αυτή η δήλωση-αποκάλυψη εγκαινιάζει άλλη πρωτοτυπία παγκόσμια. Ουδέποτε και ουδαμού στον κόσμο γράφτηκε, ή ειπώθηκε ότι η μέλισσα θίγει επαγγελματικά συμφέροντα. Για τα σχέδια Χατζημιχάλη-Πάχτα, τα μάτια των μελισσοκόμων καταδικάζουν τη μέλισσα. Όταν βρίσκονται στα δάση της Χαλκιδικής, για κάποιες επαγγελματικές τάξεις που επιβουλεύονται τα δάση, κρίνονται επικίνδυνα και πρέπει με κάθε τρόπο να φύγουν οι μέλισσες, για να φύγουν και τα επικίνδυνα μάτια”.

Σχόλιο Αναγνώστη...

Στην Ελλάδα βάζουν extra φόρους, το κράτος σου λέει να τα μαζέψεις και να φύγεις , ότι άλλο θές εκτός απο το να βοηθήσει , περισσότερο κακό παρά καλό.

Σχόλιο Αναγνώστη...

Σστην Αμερική πληρώνουν τους μελισσοκόμους να μεταφέρουν τα μελίσσια τους κοντά στα δέντρα και εμάς μας κάνουν μηνύσεις. Στην Ελλάδα εκδιώκονται από παντού, όλη η Έλληνες αλλεργικοί. Οι περισσότεροι παγκοσμίως!

Σχόλιο Αναγνώστη...

Στην Ελλάδα το κράτος πιο πιθανό είναι να εισάγει το σκαθάρι Apis Tumida από Αφρική και στην συνέχεια να επιχορηγήσει τις φαρμακευτικές για παρασιτοκτόνα αφού πρώτα θα έχουν καταστραφεί τα μελίσσια.

Σχόλιο Αναγνώστη...

Στην Ελλάδα το κράτος εμπόδια βάζει σε όλους. Οι υπηρεσίες υπάρχουν μόνο για να σε ενοχλούν.


Πηγή:orinimelissa.blogspot.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.