ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ιταλός ΥΠΟΙΚ: Οι κινήσεις της Ελλάδας θα πρέπει να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη

ellada italia
Την εκτίμηση ότι η εμπιστοσύνη είναι βασικής σημασίας αλλά ακόμα είναι ανεπαρκής έκανε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν σε συνέντευξή του...στην εφημερίδα Κορριέρε Ντελλα Σέρα για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και στις σχέσεις με την Ευρώπη.

Σε ερώτηση της εφημερίδας αν «του αρέσει η συμφωνία με την Ελλάδα» ο Ιταλός υπουργός απαντά: «Είναι μια δύσκολη πορεία, αλλά θα ενισχυθεί με το πέρασμα του χρόνου, αν οι κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση θα χρησιμεύσουν και στο να δημιουργηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης. Η εμπιστοσύνη είναι βασικής σημασίας, αλλά είναι ακόμη ανεπαρκής στην Ευρώπη. Πρέπει να καταβάλουμε προσπάθειες για να την αυξήσουμε, διαφορετικά δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης είναι οριστική».

Ο Πάντοαν προσθέτει, επίσης, ότι «το ότι η Ιταλία αποδεικνύει πως, έστω και σε δύσκολες συνθήκες χρέους, υπάρχει μια αποτελεσματική στρατηγική μεταρρυθμίσεων, αποτελεί ένα μήνυμα και προς άλλες χώρες. Ότι, δηλαδή, έστω και όταν είσαι αντιμέτωπος με μεγάλες δυσκολίες, μπορεί να βρεθεί διέξοδος από την κρίση».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.