ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χρυσό Nissan GT-R για λίγους..

xryso nissan GT-R
Του Σπύρου Ρέκκα
Η Nissan μάς θυμίζει με κάθε τρόπο την αγωνιστική της εμπειρία και την αντιπαράθεσή της με το χρονόμετρο. 

Δημιούργησε μια νέα επετειακή έκδοση του μοντέλου που είναι στα όνειρα κάθε ανήσυχου οδηγού. Τιμά την ιστορία του θρυλικού supercar GT-R, με μια περιορισμένης παραγωγής επετειακή έκδοση. 

Η 45th Annicersary Gold Edition του Nissan GT-R βασίζεται στην έκδοση του GT-R Premium και βάφτηκε σε χρυσαφί χρώμα. Φέρει ανάλογου χρώματος πινακίδες στο πλαίσιο, στον χώρο του κινητήρα καθώς και στην κεντρική κονσόλα. 

Μόνο 30 αυτοκίνητα

Για την ιστορία, το ίδιο χρώμα βαφής, με την κωδική ονομασία Silica Brass, είχε χρησιμοποιηθεί και στην κορυφαία έκδοση του 2001 Skyline GT-R M-Spec (R34). 

Η παραγωγή του Nissan GT-R 45th Annicersary Gold Edition θα είναι πολύ περιορισμένη. Λιγότερα από 30 αυτοκίνητα αυτής της έκδοσης αναμένεται να διατεθούν στην αγορά των ΗΠΑ. 

Εκτός της παραπάνω έκδοσης, τα GT-R Premium και GT-R Black Edition θα διαθέτουν επιπλέον 50 ίππους, φθάνοντας συνολικά τους 550, ως αποτέλεσμα των πρόσθετων τελειοποιήσεων στις ηλεκτρονικές ρυθμίσεις του twin turbo V6 κινητήρα 3.8 λίτρων. 

Ακόμη, τα GT-R Premium θα εφοδιάζονται με νέες σφυρήλατες ζάντες κράματος αλουμινίου RAYS 20 ιντσών, σε premium σκούρο χρώμα, ενώ η πλήρωση των ελαστικών υψηλών επιδόσεων, διαστάσεων 255/40ZRF20 εμπρός και 285/35ZRF20 πίσω, θα γίνεται με άζωτο.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.