ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πιο πολλά χρήματα και στο Γιουρόπα Λιγκ.!

uefa
Μια σημαντική απόφαση, ώστε να ενισχύσουν και τους θεωρητικά πιο «μικρούς» συλλόγους, πήραν UEFA και Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), καθώς όπως έγινε γνωστό, αποφάσισαν να υπάρξει ισορροπία στη διανομή κερδών ανάμεσα σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης, για πρώτη φορά θα δοθούν χρήματα στους συλλόγους που θα... προσφέρουν παίκτες για το EURO 2020 με ποσοστό! 

Συμφωνήθηκε, λοιπόν, ώστε η κατανομή των εσόδων από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ να γίνεται πιο ομοιόμορφα από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Η ECA και η UEFA έχουν μαζί αναπτύξει έναν επαναστατικό μηχανισμό διανομής για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, με στόχο το μοίρασμα της αύξησης των εσόδων από τις διοργανώσεις να γίνεται πιο ομοιόμορφα μεταξύ των ευρωπαϊκών συλλόγων»,υπογραμμίζουν ECA και UEFA στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν από τη Στοκχόλμη.

«Το ποσό-ρεκόρ των 2,24 δισεκατομμυρίων ευρώ (ανά περίοδο) θα κατανεμηθεί με μια νέα έμφαση στην αλληλεγγύη. Ένα ποσοστό, μεγαλύτερο από ποτέ, θα λάβουν οι μετέχοντες στο Γιουρόπα Λιγκ, στους προκριματικούς γύρους και σε συλλόγους σε μεσαία ή μικρότερα πρωταθλήματα», διευκρινίζεται ακόμα...

pamesports.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.