ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έρχονται εξωγήινοι α λα «Paranormal Activity»

erxonte-exogiinoi
Εμφανίστηκε ξαφνικά το 2007, όταν έγραψε και σκηνοθέτησε το «Paranormal Activity» με μόλις 15.000 δολλάρια συνολικό προϋπολογισμό, καταφερνοντας να συγκεντρώσει 200 εκατομμύρια δολλάρια συνολικών εισπράξεων, κατατάσσοντάς την σε περίοπτη θέση με τις πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Από τότε, ο Όρεν Πέλι δεν έπιασε κάμερα στα χέρια του, αλλά αντιθέτως αναλώθηκε στη συγγραφή 4 συνεχειών της ταινίας που τον έκανε διάσημο, από το 2008 μέχρι και φέτος που ετοιμάζεται το 6ο μέρος, ενώ επιμελήθηκε και την παραγωγή των τριών ταινιών του «Insidious».

Και τώρα επιστρέφει με ένα σχέδιο που ετοιμάζει από το 2008, την ίδια περίπου περίοδο που κυκλοφόρησε το «Paranormal Activity». Με τίτλο «Area 51», η ιστορία επικεντρώνεται σε μια παρέα τριών νεαρών που σε μια εξόρμησή τους κοντά στο Λας Βέγκας θα βρεθούν απρόσμενα σε μια σχεδόν έρημη περιοχή, ανακαλύπτοντας ένα (απαγορευμένο) αρχειακό υλικό που πιστοποιεί την ύπαρξη εξωγήινων όντων (από το 1947), ενώ θα βρεθούν μπλεγμένοι με μια συνωμοσία που κρύβονται (όπως συνήθως) και κυβερνητικοί κύκλοι.



Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε κινείται στα όρια της...κουνημένης κάμερας, θέτοντας τη βάση για ένα αγωνιώδες θρίλερ που ένα μυστικό βρίσκεται καλά κρυμμένο και πρέπει (ξανά) να ανακαλυφθεί. 

Με το νέο κύκλο των «X Files» να επιστρέφουν φέτος στη μικρή οθόνη, αυτή η ταινία μοιάζει ένα καλό ορεκτικό για το τι θα δούμε από τον Κρις Κάρτερ, και τους πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει μόνο σε Video On Demand πλατφόρμα, ενώ το Alamo Drafthouse, η γνωστή αμερικανική αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών που αναδεικνύει arthouse επιλογές, θα την διανείμει σε αυστηρά περιορισμένο κύκλωμα.

Στην ταινία που πρωταγωνιστούν η Σουζ Λάνιερ Μπράμλετ, η Σάντρα Σταγκς, ο Ρόι Άμπραμσον και ο Ντέιβιντ Σαουσέγκο, ονόματα άγνωστα στο ευρύ κοινό, ο προϋπολογισμός είναι και πάλι κάτω του ενος εκατομμυρίου δολλαρίων.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.