ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Aπόβαση ξένων δημοσιογράφων στην Αθήνα

dimosiografi-300x190
Τεράστιο το ενδιαφέρον από εκατοντάδες ΜΜΕ, από όλο τον πλανήτη.

Στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος είναι η χώρα μας. Το αυριανό δημοψήφισμα αναμένεται να καλυφθεί από εκατοντάδες διεθνή ΜΜΕ. Ξένοι δημοσιογράφοι καταφθάνουν κατά κύματα και οι περισσότεροι βρίσκονται στις εγκαταστάσεις που έχουν στηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τυις εξελίξεις ανά πάσα στιγμή.

dimosiografi1

dimosiografoi2

Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας ενημέρωσης μέχρι στιγμής έχουν διαπιστευθεί 700 δημοσιογράφοι ανάμεσά τους και εκπρόσωποι από διεθνή μέσα ενημέρωσης, από την Κίνα, την Βραζιλία, Ιράν και το Μεξικό. 21 διεθνή πρακτορεία, 81 τηλεοπτικοί σταθμοί, 58 εφημερίδες και 17 ραδιόφωνα. 

Η γενική γραμματεία έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα(http://www.referendum2015gov.gr/en/) όπου εκεί μπορεί να μπει ο κάθε πολίτης και να δει συνεχή ροή ενημέρωσης , όλη τη διαδικασία,δηλώσεις από αξιωματούχους. 

Υπάρχουν επίσης κάποια ιστορικά στοιχεία για την διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

dimosiografoi3

Το Ζάππειο Μέγαρο επισκέφτηκε και ο υπουργός επικρατείας Ν.Παππάς όπου μαζί με τον γενικό Γραμματέα ενημέρωσης Λ. Κρέτσο, ξεναγήθηκαν στην αίθουσα τον δημοσιογράφων, ενώ ο Ν.Παππάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Η παρουσία αφορά την ανάγκη να υπογραμμίσει η ελληνική κυβέρνηση ότι είναι στην διάθεση των μέσων ενημέρωσης για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους με τόπο άρτιο, όλες μας οι υποδομές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τον Γενικό γραμματέα ενημέρωσης και Επικοινωνίας που τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει υπερποσπάθεια. Θα ΄θελα να πω ότι έχε μεγάλη σημασία και η συμβολή των μέσων ενημέρωσης για την έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών κα ι η συμβολή τους για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας του δημοψηφίσματος.
real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.