ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πατέρας Λούμπιτζ: Κουβαλάω στις πλάτες μου το βάρος της τραγωδίας.!

sintrimia aeroskafous
«Συντετριμμένος» δηλώνει ο πατέρας του Αντρέας Λούμπιτζ για την πράξη του γιου του, που οδήγησε στον θάνατο 149 αθώες ψυχές. 

Ο Μπερνάρντ Μπαρτολίνι, δήμαρχος της μικρής πόλης Prads-Haute-Bléone που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της συντριβής στις γαλλικές Άλπεις, μίλησε μαζί του και αναφέρει ότι «κουβαλάει στις πλάτες του ολόκληρο το βάρος της τραγωδίας».

Οι γονείς του 28χρονου συγκυβερνήτη δεν έχουν μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης. Έχουν ανακριθεί από την γαλλική αστυνομία κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Γαλλία, αλλά και από την γερμανική αστυνομία, όταν επέστρεψαν στην Γερμανία. 

Ο Μπερνάρντ Μπαρτολίνι τόνισε ότι οι γονείς του Λούμπιτζ επισκέφτηκαν το σημείο της συντριβής και συμμετείχαν στην τελετή μνήμης για τα θύματα την Πέμπτη, μαζί με τις οικογένειες όλων των επιβατών της μοιραίας πτήσης. 

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που η ζωή του έχει καταστραφεί. Τον λυπήθηκα πάρα πολύ όταν μου εκμυστηρεύτηκε όσα ένιωθε. Από την μία γιατί έχασε έναν άνθρωπο που υπεραγαπούσε και από την άλλη γιατί ο γιος του είναι πιθανότατα υπεύθυνος για την τραγωδία», ανέφερε ο Μπαρτολίνι στο τηλεοπτικό κανάλι BFM. 

«Βροχή» οι πληροφορίες
Η «βροχή» δημοσιευμάτων σε καθημερινή βάση μετά την αεροπορική τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις σχετικά με τον συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτζ, δείχνει πλέον ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο 28χρονος να έριξε επίτηδες το αεροσκάφος, παίρνοντας μαζί του στον θάνατο 149 αθώους ανθρώπους. 

Σε συνέντευξη που έδωσε στην γερμανική Bild, μία πρώην σύντροφός του ανέφερε ότι όταν πληροφορήθηκε το δυστύχημα, της ήρθε στο νου μια φράση που είχε πει: «Μια μέρα θα κάνω κάτι που θα αλλάξει όλο το σύστημα και όλος ο κόσμος θα μάθει και θα θυμάται το όνομά μου».

Μάλιστα, η 26χρονη αεροσυνοδός αναφέρθηκε και στα όσα της είχε εκμυστηρευτεί ο Λούμπιτζ σχετικά με το πως ένιωθε για την εταιρία που εργαζόταν: «Μιλούσαμε πολύ για τη δουλειά και τότε γινόταν κάποιος άλλος, εκνευριζόταν για τις συνθήκες εργασίας. Τα χρήματα δεν ήταν αρκετά, φοβόταν για τη σύμβαση του, υπήρχε υπερβολική πίεση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, χθες ανακοινώθηκε από τις αρχές ότι στο σπίτι του ανακαλύφθηκε «μια μεγάλη ποσότητα φαρμάκων» που προορίζονται για την αντιμετώπιση και θεραπεία ψυχοσωματικών διαταραχών.

Είχε και προβλήματα όρασης
Φαίνεται, ωστόσο, ότι πέρα από τα ψυχολογικά προβλήματα, ο Αντρέας Λούμπιτζ είχε και θέματα και με την όρασή του. Οι New York Times ανέφεραν ότι ο 28χρονος είχε προβλήματα όρασης, τα οποία ενδεχομένως και να τον απέτρεπαν να συνεχίσει να δουλεύει ως πιλότος. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το πρόβλημα επίσης δεν το είχε συζητήσει με την Germanwings.

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα του Λιούμπιτζ βρέθηκε διαμελισμένο στον τόπο της τραγωδίας και αναγνωρίστηκε με τη μέθοδο του DNA.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.