ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ

poia_i_kaliteri_wra_gia_sex_300_190
Η καλύτερη ώρα για σεξ είναι στις 3 το μεσημέρι - όταν οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν άλλες ασχολίες και είναι το τελευταίο που σκέφτονται, υποστηρίζει μία αμερικανίδα ειδικός στις ορμόνες.

Ωστόσο τότε είναι που συγχρονίζονται περισσότερο οι βιολογίες των δύο φύλων, λέει.

Και εξηγεί, πως το μεσημέρι οι μεν γυναίκες έχουν τα υψηλότερα επίπεδα κορτιζόλης (συμβάλλει στην εγρήγορση) και είναι πιο δραστήριες, οι δε άνδρες έχουν υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων, που τους επιτρέπουν να βάζουν περισσότερο συναίσθημα στο σεξ.

Έτσι, η ερωτική συνεύρεση του ζευγαριού την συγκεκριμένη ώρα είναι πιθανότερο να ικανοποιήσει και τους δύο, κατά την βιολόγο-κλινική διαιτολόγο Αλίσα Βίτι, σύμβουλο ολιστικής υγείας και ιδρύτρια του FLOLiving.com, ενός διαδικτυακού κέντρου υγείας που υποστηρίζει την ορμονική και αναπαραγωγική υγεία των γυναικών.

Η κυρία Βίτι, που επισκέφθηκε το Λονδίνο για να προωθήσει το νέο της βιβλίο «WomanCode», σε ομιλία της σε γυναίκες είπε επίσης ότι η καλύτερη περίοδος του μήνα για να κάνουν σεξ είναι το δεκαήμερο μετά την ωορρηξία, όταν παρατηρείται σημαντική αύξηση στα επίπεδα των οιστρογόνων και τεστοστερόνης στο αίμα τους, με αποτέλεσμα να κορυφώνεται η ερωτική επιθυμία τους.

Η κυρία Βίτι διευκρίνισε ότι είναι σωστό το εύρημα πολυάριθμων μελετών ότι οι άντρες έχουν εντονότερη ερωτική επιθυμία από τα ξημερώματα έως το μέσον του πρωινού.

Ωστόσο πρόσθεσε πως στις 3 το μεσημέρι είναι επίσης καλή ώρα για να κάνουν σεξ, διότι ναι μεν μειώνεται η τεστοστερόνη τους αλλά αυξάνονται τα οιστρογόνα τους, με αποτέλεσμα να μπορούν να εστιασθούν καλύτερα στις ανάγκες και την ικανοποίηση της ερωτικής συντρόφου τους.

Μένει να διευκρινισθεί πως μπορεί κανείς να παρατήσει μεσημεριάτικο τις δουλειές του, για να τρέχει στο κρεβάτι...

Πηγή: tanea.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.